Seminar gratuit la Camera de Comerţ şi Industrie Bihor

Seminar gratuit la Camera de Comerţ şi Industrie Bihor
Camera de Comerţ și Industrie Bihor în parteneriat cu firma de consultanță CRIUS, organizează joi, 16 iunie 2016 începând cu ora 13:00, un seminarul de informare cu privire Lansarea POR 2.1.A.

„Microîntreprinderi din mediul urban până la 90% finanţare – maxim 200.000 euro ajutor nerambursabil”. Evenimentul se va desfăşura în Oradea, Str. Mihai Eminescu Nr. 25A.

Acest apel de proiecte vizează investiţii în: lucrări de construire; extindere; modernizare a spaţiilor de producţie; servicii; achiziţionarea de linii de productie, echipamente tehnologice, utilaje, instalaţii, echipamente specifice în scopul obţinerii unei economii de energie, etc.; programe informatice, realizarea de website-uri, brevete, licenţe, etc.

Apelul de proiecte destinat investiților menționate mai sus este ultima sesiune de depunere din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, pentru mediul de afaceri privat. Sunt invitați să participe gratuit la acest eveniment întreprinzători locali care dețin societăți comerciale constituite ca și microîntreprinderi (maxim 9 angajați – numar mediu- in ultimii 2 ani și maxim 2 milioane euro cifra de afaceri), care activează în domeniul de productie sau servicii și sunt în căutarea unor soluții de sprijin financiar nerambursabil.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !