Sensuri unice in cartierul Rogerius din Oradea

Se lucreaza in cartierul Rogerius
Se lucreaza in cartierul Rogerius
Lucrările de pe Lacul Roşu vor aduce cu sine şi modificarea felului în care se va circula în zonă.

De ştiut pentru şoferi: în curând, circulaţia se va modifica în zona străzilor Moldovei – Lacul Roşu – Traian Lalescu. Modificările se vor efectua după finalizarea lucrărilor ce se desfăşoară în aceste zile pe strada Lacul Roşu. În primul rând, s-a realizat o continuitate a străzii Traian Lalescu. Podeţul pietonal de peste Pârâul Sălbatic, de la intersecţia străzilor Lalescu cu Lacul Roşu a fost transformat într-o punte rutieră. Lucrările au continuat cu turnarea asfaltului pe strada Lacul Roşu, pe partea cu Biserica Albastră, între Bdul Ştefan cel Mare şi strada Lalescu. Până acum, pe acel tronson erau doar plăci de beton crăpate şi denivelate.

 Pe Lalescu, până-n capăt

În urma acestor lucrări, se va putea circula pe strada Traian Lalescu, cea mai lungă din cartierul Rogerius, încă de lângă Stadionul Iuliu Bodola, de pe strada Berzei până în capătul cartierului, pe strada Italiană. Circulaţia va fi ca şi până acum, în ambele sensuri. În schimb, strada Moldovei va deveni sens unic, din direcţia Lacul Roşu spre strada Transilvaniei. Iar pe strada Cantacuzino, paralelă cu Moldovei, se va circula tot în sens unic, dar invers (Transilvaniei spre Lacul Roşu).

Şi pe strada Lacul Roşu se va circula în sens unic: de pe strada Corneliu Coposu spre Bdul Ştefan cel Mare (pe partea cu turnul de apă), respectiv în direcţia Ştefan cel Mare – Coposu (pe partea cu Biserica Albastră).

„Joi începem montarea indicatoarelor, pentru că vrem ca pe sâmbătă circulaţia să fie deja modificată”, ne-a informat Leontin Pătcaş, de la Direcţia Tehnică a Primăriei.

Lucrările sunt executate de firma Selina, aceste lucrări fiind incluse în contractul pe lucrări curente şi parcări pe care această firmă îl are încheiat cu municipalitatea.

C.C0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !