Sesiune de cereri pentru locuinţe sociale

De Bihon.ro
Reactualizat la:
1Comentariu
Sesiune de cereri pentru locuinţe sociale
Direcţia de Asistență Socială Oradea anunţă că, începând din luna septembrie se pot depune cereri pentru locuinţe sociale.

Cererile pentru locuinţele sociale se depun în perioada 03 septembrie – 28 septembrie la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea.

Solicitanţii pot depune cererile însoţite de acte doveditoare de către solicitanţii de locuinţe sociale aflate în administrarea municipiului Oradea.

Cererile şi actele doveditoare pentru a primi o locuință de la stat vor fi analizate până la data de 1 noiembrie a anului în curs, de către Comisia de analiză a solicitărilor de locuinţe, care va trimite spre aprobare Consiliului Local lista cuprinzând solicitanţii eligibili să primească în anul următor o locuinţă socială, în ordinea de prioritate stabilită.

Cererea tip, actele necesare a fi anexate cererii, categoriile de persoane care pot beneficia de locuinţe sociale, precum şi criteriile de prioritate şi punctajele aferente le regăsiţi în ataşamentul ştirii.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor