Sesiune de depunere a dosarelor pentru locuinţe ANL

1Comentariu
Sesiune de depunere a dosarelor pentru locuinţe ANL
Se pot depune dosarele pentru cei ce vor să obţină o locuinţă ANL în Oradea, anunţă Primăria Oradea.

În prezent, blocurile ANL ce se construiesc în Calea Aradului, lângă pasajul ce traversează Şoseaua de Centură se află ridicate la roşu.

„Dosarul pentru obţinerea unei locuinţe din fondul locativ A.N.L. trebuie să cuprindă documentele prevăzute în anexa la H.C.L. nr. 863/26.10.2017 (proiectul în atașament). Dosarele incomplete și cele depuse după termen vor fi respinse.

Solicitanții care au avut dosare depuse în anii anteriori și nu au primit repartiție au posibilitatea depunerii unui dosar în sesiunea 2017. Dosarele depuse în anii anteriori NU se iau în considerare.

Pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe pentru tineri, locuințe destinate închirierii, construite prin A.N.L., în municipiul Oradea, dosarele vor fi analizate de Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuințe sociale și de locuințe pentru tineri construite din fondurile A.N.L. aflate în administrarea Direcției Patrimoniu Imobiliar, cu respectarea „CRITERIILOR DE ACCES ȘI A CRITERIILOR DE SELECȚIE PRIN PUNCTAJ” aprobate prin H.C.L. nr. 863/26.10.2017”, transmite Primăria Oradea.

Documentele necesare din anexa H.C.L. nr. 863/26.10.2017 Documentele necesare din anexa H.C.L. nr. 863/26.10.2017 ©1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor