Și-a plătit impozitul online și a câștigat o zi la Nymphaea Aquapark

3Comentarii
Și-a plătit impozitul online și a câștigat o zi la Nymphaea Aquapark
Joi, 2 martie, Primăria Oradea a extras al doilea câștigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”.

Campania prin care Primăria Oradea încearcă să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online a demarat pe 13 februarie și se va desfășura până la finalul lunii martie.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 20-26 februarie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. Comisia a fost formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt.

511 contribuabili au îndeplinit condițiile necesare și au intrat în extragerea computerizată efectuată joi, 2 martie. În urma extragerii, Marușca Vlad Valentin a fost desemnat câștigător.

„Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu că își poate ridica în termen de 30 de zile de la sediul Primăriei voucherul care îi oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 10%, iar în plus cei care îl plătesc online pot câștiga, în fiecare săptămână până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani”, informează Primăria Oradea.

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 9 martie3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor