Simona Kádas, pe locul 2 la Monza Power Run

De Gavril Nutiu
Simona Kádas după finişul în cursa de la Monza
Simona Kádas după finişul în cursa de la Monza
Atleta orădeană Simona Kádas a luat parte în weekend la concursul internaţional de alergare Monza Power Run, disputat pe celebrul autodrom de Formula 1 de la Monza (Italia).

Competiţia s-a aflat la cea de-a treia ediţie şi a reunit la start peste 2.500 de alergători. A fost o cursă aparte, traseul fiind prevăzut cu peste 20 de obstacole de diferite grade de dificultate. Simona Kádas a participat la cursa de 8 km, reuşind să se claseze pe un valoros loc secund la categoria sa de vârstă.

Startul s-a dat pe pista de la Monza, unde au fost amenajate primele obstacole: o porţiune cu nisip moale lungă de circa 80 de metri, trecerea peste un container, alergarea cu un cauciuc de maşină în spate pe o lungime de 80 de metri, alergarea peste baloţi de paie, trecerea prin râul Lambro. În centrul oaşului Monza au fost alcătuite alte şapte obstacole: ridicarea unor saci la înălţimea de 1,5 metri, trecerea printr-o porţiune de noroi, urcarea pe un pod şi apoi alunecarea pe un tobogan, alergare printro porţiune acoperită cu spumă, căţărarea pe o frânghie. La revenirea pe pista de la Monza au urmat alte obstacole: alergarea pe o pantă pe o lungime de 200 de metri, alergarea pe scări pe o distanţă de 150 de metri, târâre pe pietriş etc.

„A fost fără îndoială cea mai dificilă cursă pe care am parcurs-o până acum. Pe lângă dificultatea deosebită conferită de obstacole, a mai existat şi căldura toridă, startul fiind dat la ora 15, la o temperatură de peste 38 de grade. A fost ceva infernal. Din fericire, am reuşit să mă clasez pe locul secund”, a afirmat Simona Kádas. Atleta orădeană a fost însoţită la concursul de la Monza de soţul şi totodată antrenorul său, Kádas Károly.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !