Solidaritate la Baroul Bihor

De Crina Dobocan
Solidaritate la Baroul Bihor
Avocații orădeni sunt invitați să participe la un spectacol de teatru caritabil pentru a-l sprijini pe colegul lor, avocatul Ion Verdeși, afectat de o problemă gravă de sănătate.

Piesa de teatru ,,Hai să facem sex”, în regia cunoscutei actrițe Elvira Rîmbu, va fi jucată în sala mare a Baroului Bihor vineri, 5 aprilie, de la ora 15:00, iar banii încasați în urma vânzării biletelor vor fi donați avocatului Ion Verdeși.

Prețul unui bilet la spectacol este de 50 de lei și se achită la secretariatul Baroului Bihor.

,,Colegul nostru a fost lovit de o problemă năprasnică de sănătate, care i-a pus viața în pericol și din care a scăpat cu greu. Procesul de recuperare evoluează însă lent şi se va întinde în timp, iar tratamentul de refacere este unul costisitor. În acest context, un grup de prieteni de-ai colegului nostru a venit cu ideea de a organiza, în colaborare cu Baroul Bihor, un spectacol de teatru caritabil. Am îmbrăţişat această iniţiativă şi am convenit să punem la dispoziţie sala mare a Baroului Bihor pentru reprezentația <<Hai să facem sex>>, o dramă contemporană care, suntem convinşi, îi va face pe avocați să mediteze la implicaţiile vieţii tumultoase pe care o trăim. Încasările de la spectacol vor fi donate integral colegului nostru pentru a-l ajuta să suporte o parte din contravaloarea tratamentului de recuperare pe care este nevoit să-l urmeze”, a declarat avocatul Cristian Domocoș, decanul Baroului Bihor.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !