Soprana din L.A, în așezământul de la Dumbrava

2Comentarii
Soprana din L.A, în așezământul de la Dumbrava
Fostul muncitor necalificat dintr-o fabrică de pantofi, Viorel Pașca continuă să uimească o lume întreagă prin ceea ce face la Dumbrava. Bihoreanul are grijă de peste 400 de oameni ai străzii, oameni ai nimănui pe care statul nu-i poate îngriji.

Numai în această săptămâna, la Dumbrava, locul unde bunul samaritean Viorel Pașca îngrijește 400 de oameni, au mai venit 13 bolnavi din toată țara. Unii sunt bolnavi pshihic și au ajuns acolo după ce s-a desființat spitalul din Bratca, iar directorul spitalului din Nucet l-a rugat pe Viorel Pașca să-i preia fiindcă în unitatea spitalicească erau și doi în pat. Chiar dacă uneori se simte copleșit de avalanșșa de oameni care vin în situații limită la Dumbrava, Viorel Pașca nu refuză pe nimeni și crede că numai mâna lui Dumnezeu îl ajută să facă față situației. Cum altfel s-ar putea spune când din senin un tânăr ajunge la poarta ta și spune că a venit doar să lase ceva, un plic în care se află 24.000 de dolari. Bani din care, Viorel Pașca a cumpărat alte case pentru viitorii locatari. S-au când vin donații din toată țara în urma unui reportaj, bani din care bunul samaritean a mai cumpărat o casă.

Încurajat de succesul proiectului său și dornic ca cei care îl sprijină să știe cum evoluează situația celor pe care îi îngrijește, Viorel Pașca și-a făcut și un post de televiziune online unde își prezintă locatarii. Acolo a vorbit și despre cazul unei doamne despre care a aflat din ancheta socială că a fost soprană, că a trăit mulți ani în Los Angeles, dar pe care poliția a găsit-o rătăcind pe străzile din București, a dus-o în Baia de Arieș acolo unde femeia ar fi locuit odată și apoi la Dumbrava. Doamna și-a pierdut memoria și amintirile, spune că se numește Alina și că a împărțit toți banii obținuți din vânzarea casei din București prietenilor. În reportajul filmat la „Dumbrava-locul unde Dumnezeu are de grijă”, femeia face proba talentului și calităților sale, povestește că a fost fiica unui renumit arhitect, cât și detalii despre viața sa din America unde speră că se va întoarce și va cânta din nou.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor