Ștafeta Ciclistă SM 2015 – „Mobilizează și unește oameni”

De Dan Birta
Reactualizat la:
Participanţi la Stafeta SM din 2014
Participanţi la Stafeta SM din 2014
Miercuri, 20 mai, porneşte de la Oradea Ştafeta Ciclistă scleroză multiplă (SM). Ştafeta se afla la cea de a treia ediţie şi este un eveniment recreativ itinerant.

Evenimentul va fi organizat anul acesta, în patru reședințe de județ, la care se adaugă București și Chișinău cu participarea voluntarilor, copii, tineri și familiile acestora. Ştafeta este organizată cu prilejul Zilei Mondiale SM, 27 mai, într-un demers comunitar de susținere a cauzei persoanelor afectate de scleroza multiplă pentru solidarizarea și încurajarea persoanelor afectate de această maladie.

Campania va porni din Oradea, Parcul 1 Decembrie, în data de 20 mai, ora 16:00, unde va avea loc un eveniment recreativ, şi va trece prin următoarele locaţii: Bistriţa, Chişinău – Republica Moldova, Constanţa, Bucureşti, Alba Iulia. Trei voluntari biciclişti vor porni în această ştafetă dedicata cauzei SM. La Oradea, pe lângă turul ciclist simbolic se vor desfăşura câteva momente artistice.

În fiecare dintre locaţiile amintite sunt invitate la eveniment persoane cu SM, aparţinători şi suporteri ai evenimentului, utilizând propriile biciclete. Aceştia se vor alătura, ca suporteri bicicliști, într-un tur ciclist simbolic și recreativ, organizat într-un parc central din localitate, pentru a motiva echipa ștafetei și a le înmâna postit-uri cu mesaje de încurajare adresate celor afectați de această maladie. După efectuarea turului simbolic, în sunetul clopoțeilor de bicicletă, echipa ștafetei va pleca spre prima destinație din traseul național, purtând ca ștafetă, mesajele și fotografiile de încurajare ale comunității, pe care le va culege de pe tot traseul, până la punctul terminus. Suporterii bicicliști, care se alătură acestei inițiative vor fi răsplătiți cu mici surprize pregătite de organizatori. Scopul acestei campanii este solidarizarea şi încurajarea pacienţilor afectaţi de scleroză multiplă în lupta lor cu această maladie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !