Ştafetă pentru sănătate

De Dan Birta
Voluntarii de anul trecut
Voluntarii de anul trecut
Patru voluntari biciclişti vor porni într-o ştafetă ciclistă dedicată cauzei SM, legând şapte localităţi din România.

An de an, în ultima miercuri din luna mai, se sărbătorește Ziua Mondială a Sclerozei Multiple. În acest an, evenimentul se va derula pe data de 28 mai.

Cu această ocazie, Societatea de Scleroză Multiplă din România a organizat o serie de evenimente în cadrul campaniei „Ștafeta Ciclistă SM 2014”, a cărui obiectiv este susținerea persoanelor cu SM prin dezvoltarea rețelei naționale de grupuri de suport. Anul acesta „Ștafeta Ciclistă SM” este la a doua ediţie.

Voluntari

„În perioada 21-28 mai 2014, patru voluntari bicicliști vor porni într-o ștafetă ciclistă dedicată cauzei SM, legând şapte localități din România (Oradea, Cluj Napoca, Bistrița, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Constanţa și București)”, ne-a comunicat pr. Lazăr Laurenţiu, preşedintele Societăţii de Scleroză Multiplă din România.

Startul turului ciclist se va da din Oradea în data de 21 mai și va dedica fiecărei localități câte o zi până la punctul terminus, Parcul Herăstrău, Pavilionul H din București. În Oradea, evenimentul principal se derulează în Parcul 1 Decembrie, la ora 13:00, unde va fi realizat turul ciclist simbolic şi un concurs pe echipe.

Tombolă

Cei care doresc să se implice în eveniment o pot face în mai multe moduri. „Orădenii pot să vină la eveniment cu bicicleta, împreună cu prietenii, familia, colegii sau chiar singuri. Pot, de asemenea, să îşi achiziționeze un bilet de tombolă la Tombola Ștafetei Cicliste SM în valoare de 5 lei, de la promotorii evenimentului din Oradea, contactându-i la numărul de telefon 0721.897.929”, a precizat Lazăr Laurenţiu.

Biletele la tombolă se mai pot cumpăra până pe data de 29 mai a.c., iar extragerea națională va fi organizată pe data de 3 iunie 2013. Premiile din cadrul tombolei din Oradea constau în tichete de acces la Centrul Wellness Sunflower, sticle și farfurii decorative realizate manual de persoane cu SM, cărți despre SM și de rugăciuni, bilete de acces la tenis de masă și biliard, bilete la film, abonamente la programul de dezvoltare prin mișcare, Ki Aikido și gimnastica coloanei pentru adulți, tricouri, tichete la cofetărie și multe alte surprize.

La eveniment participanţii vor putea scrie mesaje de încurajare pe un post-it oferit de organizatorii de la locul evenimentului. Mesajele vor contribui la încurajarea persoanelor care suferă de această boală şi întărirea luptei împotriva sclerozei multiple.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !