Stagii de practică pentru elevii și studenți

De Dan Birta
Mircea Cirţ la deschiderea ATP Exodus Oradea
Mircea Cirţ la deschiderea ATP Exodus Oradea
Elevii şi studenţii care vor face practică la ATP Exodus vor avea şanse mai mari de angajare.

Aproximativ 40 de elevi și studenți cu pregătire tehnică și economică își vor desfășura stagiile de practică în cadrul ATP Exodus, zece dintre aceștia fiind studenți ai Facultății de Autovehicule Rutiere din Oradea. Pentru a suplini lipsa de specialiști din domeniile auto și IT cu care se confruntă regiunea de Nord a țării, ATP Exodus își continuă programul de internship-uri, deschizându-și porțile pentru departamentele service auto, IT, financiar și marketing.

„De câțiva ani, ne-am asumat responsabilitatea organizării unor programe de internship, pentru a le oferi tinerilor șansa aplicării cunoștințelor teoretice, dobândite în cadrul colegiilor sau facultăților pe care le urmează. Majoritatea angajatorilor caută specialiști bine pregătiți, dar puțini le oferă posibilitatea de a acumula experiență. În acest sens, am încheiat o serie de parteneriate cu importante instituții de învățământ din Nord-Vestul României și avem deschise ușile companiei pentru toți tinerii interesați să-și dezvolte competențe tehnice. Pentru anul acesta s-au anunțat deja câteva zeci de practicanți, printre care și o studentă a INSSEC – Business School din Paris”, a spus Mircea Cirț, director general al ATP Exodus.

Elevii și studenții pot beneficia de stagii de practică anuale care vor avea o durată de minim 90 de ore sau maxim trei luni. În funcție de necesitățile de dezvoltare ale echipei, o parte dintre interni vor fi recrutați de companie după absolvirea studiilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !