Start în campania „Inimă de mamă! ”

2Comentarii
Erica Mang
Erica Mang
Mămici, fiţi pe fază! S-a dat startul la înscrieri în cadrul campaniei “Inimă de mamă!”.


Clubul Femeilor Social Democrate Bihor a dat luni startul la evenimentul “Inimă de mamă! ediția I”, o continuare a tradiţionalei campanii ”Mă crește singură!” organizată pe parcursul a 5 ediții de către Lotus Center și Fundaţia Pro Valoare. Scopul acțiunii este de a ajuta mămicile care îşi cresc singure copiii să le ofere acestora un cadou de sărbători. Mămicile care doresc să se înscrie în această campanie trebuie să aducă cu ele o copie a buletinului sau cărții de identitate, copia certificatului de naştere a copiilor, dintre care unul să aiba vârsta maximă de 6 ani împliniţi, adeverinţa înscrierii copilului (copiilor) într-o creşă, grădiniţă sau școală, dar şi un act care să dovedească starea civilă a mămicii (necăsătorită, divorţată sau văduvă). Pentru cazurile în care copilul are probleme de sănătate vor fi atașate acte doveditoare. Vor fi încurajate mămicile cu copii ce au rezultate școlare sau extrașcolare deosebite și pot dovedi acest lucru cu copii ale diplomelor primite. Înscrierea în campanie are loc în perioada 9-20 februarie 2015, în fieare zi de luni până vineri, între orele 10 și 13, la cabinetul parlamentar al d-nei deputat Sonia Drăghici, situat în Oradea, Bd. Dimitrie Cantemir Nr.82 (lângă Oficiul Poștal nr. 10).

Strângerea de fonduri se va desfăşura sâmbăta, 28 februarie, începând cu ora 19, la restaurantul hotelului Internațional din Băile Felix. Orice persoană care doreşte să sprijine această acțiune este invitată să o facă, până joi, 26 februarie și ne poate găsi la numărul de telefon 0771721662 sau la cabinetul parlamentar al d-nei deputat Sonia Drăghici. La fel ca în ceilalţi ani, toate sumele strânse vor fi donate mămicilor care au cu adevărat nevoie. „Ediţiile anterioare ale campaniei „Mă creşte singură”, desfășurate anual, începând cu 2009, au făcut sărbătorile mai frumoase pentru peste 1200 de mame care îşi cresc singure copiii. Daţi-le şi voi o mână de ajutor! ”, spune doamna Erica Mang, organizator.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor