Start si la Maternitatea Pelican

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
2Comentarii
Start si la Maternitatea Pelican
Reprezentanţii Spitalului Pelican anunţă deschiderea secţiei de maternitate de săptămâna viitoare.

Maternitatea funcţionează în spitalul de pe str. C.Coposu din Oradea, dispune la etajul doi de şase saloane cu câte un pat respectiv două şi cu 10 paturi de nou-născuţi, iar la etajul trei de un bloc operator format din două săli de naştere, o sală de cezariene, o unitate de terapie intensivă pentru prematuri şi nou-născuţi.

Personalul medical este numeros, format din mai mulţi medici ginecologi, neonatologi, medici anestezişti şi asistente, care vor lucra în majoritate cu normă întreagă la această maternitate.

Unul dintre doctorii tineri de aici vine din Cluj şi spune că diferenţa va consta în calitatea serviciilor medicale. Dr. Răzvan Zdrehuş spune că tarifele de la Maternitatea Pelican sunt transparente, pacientele beneficiază de atenţia cuvenită şi de profesionalismul cadrelor medicale non-stop: „Nu am lucrat la Maternitatea Oradea ci la cea din Cluj şi ce pot să vă spun este că dorim să ne detaşăm de mentalitatea de la stat prin acordarea de servicii medicale diferite din punct de vedere al concepţiei actului medical, care va satisface pacientele 100%”.

Taţii pot ajuta

Paturile din cele două săli de naştere sunt speciale pentru că permit doamnelor să aleagă una dintre zece poziţii, care le este mai comodă pentru a naşte. Paturile de naştere, de dimensiune considerabilă, au multiple funcţionalităţi, tatăl putând ajuta efectiv la naşterea copilului său, prin susţinerea fizică a partenerei în adoptarea şi menţinerea unei poziţii convenabile în timpul naşterii.

Într-o sală de naştere a fost deja montată cada unde se pot realiza travaliile sau naşterile în apă, iar pătuţurile pentru copii sunt deja aduse în secţie.

La internare, viitoarele mămici sunt rugate să vină doar cu periuţa de dinţi, actul de identitate (şi suma aferentă serviciilor medicale de care vor beneficia aici), iar la externare, vor primi un cadou format dintr-un trusou pentru nou-născuţii aduşi aici pe lume.

De reţinut că postoperator, mămicile cu cezariană vor primi şi materiale consumabile pentru protejarea operaţiei, care le vor permite să facă fără griji duşuri chiar din prima zi de la naştere.

Serviciile medicale pot fi accesate şi la această maternitate privată la orice oră din zi şi noapte, non-stop şi în weekend şi de sărbători.

Preţul pentru o naştere normală nu depăşeşte 700 euro, iar cel pentru o cezariană este de până la 900 de euro pe chitanta.

Cele care doresc să apeleze din timp la această maternitate privată sau au o urgenţă ce ţine de obstetrică-ginecologie, pot suna oricând la tel: 0259.444444.

Menţionăm că Oradea ajunge astfel să se numere printre puţinele oraşe din ţară care au pe lângă maternitatea de stat, mai multe maternităţi private.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor