Studentii si liceenii sprijina prichindeii cu gust de lectura

De Cristian Horgoș
La Clubul de lectura pentru elevi
La Clubul de lectura pentru elevi
Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” Bihor anunţă continuarea parteneriatului cu Facultatea de Litere a Universităţii din Oradea, organizând şi în 2013 Clubul de lectură pentru elevi din clasele primare.

Evenimentul se va desfăşura în ultima zi de miercuri a fiecărei luni, şi va cuprinde lecturi în română, maghiară, engleză, franceză sau germană.

Scopul demersului este dezvoltarea interesului şi abilităţilor elevilor pentru lectură, stimularea creativităţii, formarea deprinderii elevilor de a frecventa biblioteca şi familiarizarea lor cu profilul şi studenţii Facultăţii de Litere, prin interacţiunea cu studenţi şi cadre didactice a Universităţii.

O noutate este că activităţile Clubului de lectură vor fi susţinute de câte o echipă formată dintr-un licean şi un student de la Litere, sub coordonarea unui profesor, urmărindu-se crearea unei atmosfere degajate care să-i încurajeze pe participanţi să se implice activ în activităţile propuse.

Prima ediţie din acest an, în limba engleză, are loc miercuri, de la ora 14, în Ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene, pe str. Armatei Române nr. 1/A, Oradea.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !