Supermodel Andrei Novac, emoţie pe runway

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
Supermodel Andrei Novac, emoţie pe runway
Tânărul orădean care a intrat până în finala Supermodel by Cătălin Botezatu e o fire boemă şi excentrică.

Andrei Novac are 21 de ani şi este student în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administraţie şi Comunicare din Cluj-Napoca. „Deşi încerc să iau cât mai în serios statutul de student de Ştiinţe Politice, ţin foarte mult şi la dezvoltarea mea profesională în domeniul modelingului. Această pasiune a luat naştere acum 5 ani, când am semnat primul contract cu o agenţie de modeling din Oradea (Graziela Models Agency).

Decizia a ajuns să îmi influenţeze radical viitorul, întrucât, dintr-o simplă pasiune am creat un stil de viaţă. Personalitatea mea boemă şi excentrică a contribuit la fel de mult în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor propuse”, spune Andrei Novac. Pentru el, modelingul nu este neapărat un job, cât o plăcere. „De fiecare dată când pozez sau defilez pe runway ştiu că e important să transmit o emoţie. Acest lucru poate fi uneori dificil şi solicitant, dar în momentul în care văd produsul final ştiu că tot efortul a fost binemeritat”, mărturiseşte tânărul.

Andrei spune că a încercat să îşi modeleze stilul de viaţă după cerinţele pieţei. „Una dintre experienţele care m-a ajutat să mă regăsesc a fost primul casting. Acela a fost momentul în care am văzut că succesul în acest domeniu este asigurat de personalitate, extravaganţă şi expresivitate. Evident, odată ce dai dovadă de aceste abilităţi, te expui automat şi criticilor. Din păcate mulţi dintre români nu sunt suficient de deschişi la minte. Oamenii consideră că meseria de model se rezumă doar la «un zâmbet frumos ».

Prea puţini sunt aceea care ştiu cât de intens se lucrează pentru o şedinţă foto reuşită”, spune Andrei. În medie pentru a obţine poza perfectă, un model lucrează 5-6 ore. Stres, sacrificiu şi concentrare sunt doar nişte cuvinte pentru a descrie atmosfera dintr-un studio foto. „Experienţa «Supermodels by Cătălin Botezatu» a fost printre cele mai plăcute trăiri. Deşi m-am calificat până în finală (ultima etapă de preselecţii) aceasta a reprezentat o etapă importantă în ceea ce priveşte dezvoltarea mea profesională. Ce e sigur e faptul că am fost foarte bine dispus în timpul filmărilor şi am încercat să alung emoţiile celorlalţi prin glume şi printr-o atitudine relaxată. Umorul l-am dus cu mine şi la prezentarea în faţa juriului, lucru care mi-a fost de mare ajutor.

 


novac3

Feedback-ul primit din partea specialiştilor: Cătălin Botezatu, Gabriel Hennessey a fost unul surprinzător de plăcut şi m-a motivat pentru viitor. Emoţii, presiune, suspans, prietenie, noutate şi inedit. Pe scurt, o experienţă de viaţă care m-a motivat să dau şi mai mult din mine”. Şi fiindcă se apropie Ziua Îndrăgostiţilor, nu puteam să nu-l întrebăm pe tânărul cu chip de Adonis ceea ce toate admiratoarele sale ar fi vrut să audă: dacă ne poate dezvălui tainele propriei poveşti de dragoste. Enigmatic, Andrei a spus că: „În toate poveştile de dragoste existăîntotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţavieţii, pentru căpoveştile de dragoste conţin toate tainele lumii…Acum un an am părăsit o relaţie serioasă. De atunci, nu s-a ivit încă o domnişoară care să mă cucerească pe deplin. Industria modelingului e plină de domnişoare focoase şi frumoase, deci nu îmi fac probleme.

Dacă totuşi ar fi o persoană căreia să îi fac o declaraţie de dragoste, aceasta categoric ar fi una personalizată. Urăsc lucrurile “mainstream”. Poate aş opta pentru o poezie, o cină specială ba chiar şi o şedinţă foto împreună. Categoric, declaraţia mea ar conţine o serie de mulţumiri în care aş enumera motivele pentru care iubita îmi e atât de specială. Până în momentul în care va apărea totuşi acea iubire, un lucru e cert: «Mama e femeia numărul 1 în viaţa mea!». spune Andrei Novac

Care e viziunea lui Andrei despre el însuşi? „Nu mă consider un sex simbol. Mă consider un om simplu care lucrează din greu pentru a se realiza. Evident, sunt persoane care îmi spun că sunt frumos, dar eu sunt de părere că frumuseţea e trecătoare şi personalitatea, inteligenţa şi stilul sunt mult mai importante.”

Cum se menţine Andrei în formă? „Nu sunt poate cel mai sănătos, din perspectiva timpului alocat sportului şi a dietei. Nu am foarte mult timp am ieşit «de sub sanul protector al mamei». Acum, mănânc ce apuc, dacă apuc. De multe ori ajung acasă seara şi îmi amintesc că nu am mâncat nimic în timpul zilei. Evident, puţină mişcare fac şi eu. Înotul, joggingul ,tenisul de masă plus stresul de fiecare zi par a fi nişte antrenori destul de eficienţi”, spune tânărul.

Perspectivele lui Andrei Novac în modeling sunt mai mult decât promiţătoare. El spune că după apariţia în emisiunea lui Cătălin Botezatu a fost abordat de nenumărate persoane care i-au propus colaborări. „Sunt mândru de ceea ce am realizat până în acest moment şi îmi propun să lucrez din greu şi în continuare pentru a avansa la un nivel cât mai înalt”, e ambiţia lui Andrei Novac.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !