Supliment de joburi pentru Danemarca

De Dan Birta
Supliment de joburi pentru Danemarca
În a doua decadă a lunii februarie, la Oradea va avea loc o selecţie pentru 135 de locuri de muncă în Danemarca.

AJOFM Bihor anunţă selecţia pentru încă 100 de locuri de muncă la cules de mazăre şi căpşuni în Danemarca. Această ofertă se adaugă la cele 35 de locuri de muncă anunţate anterior. Este important de ştiut că selecţiile se vor desfăşura la Oradea, în a doua decadă a lunii februarie 2014. Persoanele interesate se pot prezenta la consilierul Eures de la AJOFM Bihor, str. Transilvaniei, nr. 2, parter, în vederea depunerii dosarelor, până la 31.01.2014.

Limba engleză

Dacă primii 35 de muncitori selectaţi pentru cules de căpşuni în Danemarca vor fi cazaţi într-o clădire, ceilalţi 100, care vor fi selectaţi de un alt fermier, vor locui în corturi sau rulote cu dormitoare.

Una dintre condiţiile de bază pentru cei care se vor prezenta la selecţie este cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu. Candidaţii interesaţi trebuie să trimită un CV model Europass, în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: info@duborgjordbaer.dk pentru cei 35 care optează pentru prima fermă şi la adresa: work@greenpeas.dk pentru ultima ofertă de 100 de persoane. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin e-mail de angajator. Invitarea la selecţie se va face în timp util de către consilirul Eures din cadrul AJOFM din judeţul de domiciliu al candidatului. Selecţia va avea loc în a doua decadă a lunii februarie la Oradea. Detalii referitoare la data şi locaţia programului de selecţie vor fi trimise doar persoanelor selectate.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !