Tango la nivel înalt

De Crina Dobocan
Orădenii, aşteptaţi la lecţii de tango argentinian
Orădenii, aşteptaţi la lecţii de tango argentinian
Publicul orădean interesat de mişcare e invitat să savureze magia dansului la nivel înalt.


Clubul de Dans „Feeling Dance”, care promovează în Oradea, de câţiva ani, în exclusivitate, tangoul argentinian (prin „Tango con Sentimiento”) organizează o întâlnire cu renumitul maestru internaţional de tango Dominic Bridge. Invitatul va susţine vineri, 20 martie, de la ora 18:00, la Studioul „Feeling Dance” din Oradea Plaza, două seminarii şi un work-shop pe durata cărora participanţii vor putea să danseze şi să-i adreseze întrebări.

Seminarii şi demonstraţii

Născut în California și crescut în Oregon, SUA, Dominic Bridge a descoperit pasiunea sa pentru arta tango-ului argentinian la vârsta de 18 ani, când a început cursurile de limbi străine la Universitatea din Oregon. Încă de la începutul carierei sale de dansator și instructor profesionist de tango, Dominic a străbătut Europa si America de Nord, susținând seminarii de tango și demonstrații, precum și în Buenos Aires, fiind unul dintre puținii străini care a fost în mod constant solicitat să danseze.

În 2008, Dominic a pus bazele Școlii de Tango „L’Assoccazione Pablo” din Florența, Italia. La sfârșitul anului 2008, şcoala sa a ajuns să fie una din cele mai prestigioase din regiunea Toscana.

În iarna anului 2011, a preluat partea de instruire a Școlii „Tango Mio” din Moscova, predând, de asemenea, la „The 8th Style School of Tango”, în Seattle, precum și la diferite universități: Universitatea din Colombia, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Universitatea din Oregon, Universitatea din Portland State, Reed College, Universitatea Princeton si Universitatea Yale. Astăzi, mulți dintre studenții lui Dominic sunt profesori si dansatori profesioniști.

Detalii suplimentare şi înscrieri se pot obţine la numerele de telefon: 0723-548.469 sau 0755-118.442.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !