Conferințele TEDx revin la Oradea

De Costel Demian
Reactualizat la:
6Comentarii
Conferințele TEDx revin la Oradea
La sfârșitul lunii octombrie va avea loc TEDxOradea, ediția 2016, care va aduce speakeri live pe scenă.

TEDxOradea va avea loc pe 29 octombrie la Sinagoga Zion, începând cu ora 14:00. Organizatorii anunță că sunt disponibile 100 de bilete, acestea urmând a fi comercializate doar online, prin intermediul site-ului oficial http://tedxoradea.com/bilete/. Prețul unui bilet este de 50 de lei plus taxele de procesare online.

Pe durata a aproximativ cinci ore speakerii invitați își vor prezenta ideile pe tema TEDxOradea din acest an, #connected.

Conform organizatorilor, TEDxOradea va avea loc o singură ediție pe an, cu mențiunea că există și alte formate TEDx, de exemplu TEDxWomen, pe care le au în vedere.

Despre TED și TEDx

TED (Technology, Entertainment, Design) este o organizație non-profit, care și-a asumat misiunea de a răspândi idei vizionare. Conceput acum 30 de ani ca o conferință de patru zile în California, TED a ajuns în prezent să-și susțină misiunea prin inițiative multiple în întreaga lume.

În spiritul ideilor care merită să fie răspândite, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunește oameni într-o experiență asemănătoare cu TED. Programul TEDx combină înregistrări video TEDTalks și speakeri live pentru a genera discuții și conexiuni relevante. Aceste evenimente locale organizate independent poartă marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Organizația TED oferă îndrumare generală pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent, supuse anumitor reguli și reglementări.

„TEDx a mai avut loc în Oradea sub formă de proiecții, prima ediție fiind în 2011, organizată de Andrei Olteanu. Dorința de a organiza un nou TEDx în Oradea pornește de la constatarea ca orașul nostru are mulți oameni vizionari, care au ceva de spus lumii și care pot fi relevanți la nivel mondial. Ne dorim să-i adunăm pe aceași scenă la ediția din 2016 și la edițiile viitoare”, au declarat curatorul evenimentului, Alin Mihon și managerul de proiect, Vlad Gliga.

Speakeri la TEDxOradea

TEDxOradea 2016 aduce pe scenă vizionari, inovatori, trend-setteri. Oameni ale căror idei au puterea să schimbe lumea. Oameni care schimbă jocul, fiindcă nu țin cont de convenții. Oameni care spun lucrurilor pe nume, atunci când lucrurile încă nu au un nume. Aceștia sunt invitații TEDxOradea. Și o parte din ei sunt orădeni.

Dan Perjovschi – artist

Iv cel Naiv – scriitor contemporan anonim

Elena Calistru – funky citizen

Horațiu Tănescu – experimentalist in software

Raul Popa – A.I. evangelist

Andras Kapy – CEO Axosuits

Dorin Popa – președintele al Asociației consultanților oenologi din România

Cristian Gog – iluzionist

DJ Blanilla – gramofonica

Marius Mihut – gramofonica

Vitez Julia Quartet – performer

iXperiment – TEDxEroilor Award

Bogdan Branzas – special guest6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor