Terasă nouă la Podul Dacia, în locul casei pompelor

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:
5Comentarii
Terasă nouă la Podul Dacia, în locul casei pompelor
Proiectul câştigător, ales dintre patru oferte, aparţine firmei Lotus Center.

După mai bine de o săptămână de discuţii, licitaţia pentru amenajarea unei terase pe malul Crişului Repede, în aval de Podul Dacia, a ajuns, marti, la o concluzie. Membri săi, sub conducerea viceprimarului Mircea Mălan, au ales drept câştigătoare oferta firmei Lotus Center. Aceasta propune o construcţie modernă, cu o terasă amplă, în consolă, deasupra apei.

Terenul afectat de acest proiect este de 300 mp, în prezent ocupată pe o treime din suprafaţă de construcţia abandonată cunoscută sub numele de ,,Casă pompe Criș”, proprietate publică a municipiului Oradea.

La licitație au participat 4 firme, iar în urma verificării documentelor de calificare, comisia a stabilit că toate cele patru oferte depuse sunt valabile. Ofertele au fost depuse de firmele Trade Center, Lotus Center, Alternative Energy Solutions şi Imagio Design.

Criteriul de atribuire a fost format din: cel mai mare nivel al redevenței – 51%, cea mai bună ofertă urbanistic-arhitecturală – 40%, cea mai mare valoare de investiție – 9%.

În urma aplicării ponderilor criteriilor de atribuire, ofertantul care a obținut punctajul cel mai mare (66,97 puncte) a fost declarat câștigător, acesta fiind firma Lotus Center.

Despre rezultatul procedurii au fost înștiințate firmele participante, urmând ca până în 27 mai 2014 să decurgă perioada de contestație.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor