Termoficare s-ar băga peste instalatorii privaţi

De Cristina Ghilea
Termoficare s-ar băga peste instalatorii privaţi
Cu ocazia primei sale ieşiri publice, noul director al Termoficare SA îşi anunţă planurile pentru creşterea veniturilor.

O relaţie bună cu asociaţiile de proprietari este cheia creşterii veniturilor societăţii, crede Mihai Cabai, directorul societăţii Termoficare SA, motiv pentru care plănuieşte să le ofere servicii de întreţinere a reţelelor interioare, pe bază de abonament.

„Sunt foarte multe firme care intervin pentru reparaţii la reţelele din blocuri iar ulterior administratorii ne reclamă calitatea lucrărilor. Ne gândim să le oferim noi aceste servicii, dar la costuri mult mai mici, pe baza unui abonament. Sumele ar fi infime, undeva de la 2 la 4 lei pe familie. În caz de avarie noaptea sau alte urgenţe, am interveni de urgenţă în contul acestui abonament”, spune managerul. Serviciile ar putea include şi montarea de contoare sau din realizarea de branşamente.

Acesta spune că proiectul este în faza de idee şi că ar putea fi „scos pe piaţă” în cel puţin doupă luni. Cabai anunţă că Termoficare SA ar putea acoperi şi această ofertă de servicii cu personalul de care dispune.

De la instalarea sa, 70 de angajaţi au fost daţi afară de la fosta secţie de termoficare a CET-ului, din raţiuni de economie. Acum, Termoficare SA lucrează cu 249 de angajaţi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !