Test de paternitate si sedinta la Poli

Jucatorii lui Poli Timisoara au intrat in sedinta dupa meciul terminat egal cu Sportul. Cu fanii la usa. Marian Iancu, presedintele BkP, a subliniat ca il sustine pe Olaroiu, pe care l-a caracterizat in fata jucatorilor drept “taticul vostru”.

Starea de nemultumire a fost maxima, sambata seara, dupa ce Poli a incheiat 0-0 cu Sportul. Marian Iancu, presedintele lui Balkan Petroleum si al consiliului de administratie al lui Poli Timisoara, a convocat o sedinta ad-hoc, dupa meci, cu jucatorii si intreg stafful tehnic.

Iancu le-a spus ca “voi, jucatorii, trebuie sa va revizuiti comportamentul si atitudinea fata de joc. Avem un loc valoros care poate face performanta, insa iata ca totusi nu vin rezultatele. Nu sunt suparat, nu vrem sa luam masuri drastice, situatia nu este dezastruoasa, insa trebuie sa faceti mai mult”.

“Tineti minte ca taticul vostru este Cosmin Olaroiu. Eu si Olaroiu gandim la fel, si de aceea il sustin. Fiti tari, nu este nici o problema la Poli”, a subliniat Iancu.

La iesire, Iancu a incercat sa ii calmeze pe suporterii nervosi prezenti la usa: “Va rog sa fiti calmi. Puteti reprosa, pe buna dreptate jucatorilor, rezultatul de astazi. Insa va rog sa aveti un comportament decent si sa nu vorbiri urat”.

Onlinesport.ro