Testare gratuită a glicemiei oferită de MedLife Oradea, de Ziua Mondială a Diabetului

Testare gratuită a glicemiei oferită de MedLife Oradea, de Ziua Mondială a Diabetului
În fiecare an, în data de 14 noiembrie, sărbătorim Ziua Mondială a Diabetului.

Când vorbim despre diabet, ne referim la trei tipuri de diabet, și anume: diabet zaharat tip1, diabet zaharat tip 2 și diabet gestațional. Diabetul zaharat tip 2 reprezintă o boală tăcută, care poate trece neobservată ani de zile până este diagnosticată. Din acest motiv, evoluția acestuia poate duce la apariția complicațiilor de la nivel nervos, renal și ocular, chiar cu mult înainte de a fi diagnosticată boala propriu-zisă.

Când dorim să știm dacă suferim sau nu de diabet, este important să ne testăm glicemia, atât cea prandială, cât și cea postprandială, spune doamna doctor Oana Pop – Medic specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

Este important să ne testăm măcar o dată pe an, deoarece diabetul zaharat face parte din categoria bolilor cronice netransmisibile, care se află pe locul 3 la nivel mondial la numărul de decese, după bolile cardiovasculare și cancer. Se preconizează că până în anul 2025, pe plan mondial vor exista peste 450 de milioane de persoane care vor suferi de diabet.

Hyperclinica MedLife Oradea vine în întâmpinarea acestei Zile Mondiale și oferă testare gratuită a glicemiei, realizată de către Dr. Oana Pop. Doamna doctor vă va îndruma atât în diagnosticarea bolii, cât și în tratarea acesteia și chiar la recomandarea de analize mai aprofundate, dacă va fi necesar.

Așadar, vă asteptăm la MedLife Oradea miercuri, 14 noiembrie 2018, pentru a vă testa glicemia GRATUIT!

Vă rugăm să vă programați în prealabil, la telefon 0259-960.

Advertorial! Hb: 130104