Tinerii, chemaţi la consultări de minister

De Crina Dobocan
Tinerii, chemaţi la consultări de minister
Ministerul Tineretului şi Sportului organizează consultări publice regionale în vederea modificării Legii Tineretului.

Tinerii din zona de Nord-Vest a ţării sunt aşteptaţi la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj Napoca la o întâlnire cu reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului. Ministerul, prin intermediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Cluj, organizează o întâlnire cu tinerii din judeţele Bihor, Satu Mare, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Sălaj şi Cluj pentru a-i consulta în legătură cu modificările propuse a fi aduse la Legea nr. 350/2006 – Legea Tinerilor, respectiv a Metodologiei de finanţare a organizaţiilor pentru tineret şi sport.

Evenimentul are loc în data de 24 februarie, de la ora 10:00, şi este împărţit în două etape: prezentarea modificărilor propuse a fi aduse Legii Tinerilor, respectiv Metodologiei de finanţare a ONGT/ONGS-urilor şi Consultarea participanţilor şi concluzii.

La întâlnire sunt invitatea să participe organizaţiile neguvernamentale de şi pentru tineret, organizaţiile neguvernamentale de şi pentru studenţi, fundaţiile judeţene pentru tineret, organizaţiile de tineret ale partidelor politice, structurile sindicale adresate tinerilor, structurile patronale adresate tinerilor, grupurile informale, precum şi alte organizaţii de tineret de pe raza judeţului.

Pentru a participa la eveniment, doritorii trebuie să completeze un formular până la data de 22 februarie, ora 13:00. Formularul poate fi descărcat aici.

În urma completării acestui formular, cei interesaţi sunt invitaţi să consulte documentele care vor sta la baza consultării. Documentele vor fi postate pe site-ul: www.mts.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !