Tinichigii şi operatori producţie pentru Suedia şi Cehia

De Dan Birta
Tinichigiii au şansa de a se angaja în Suedia
Tinichigiii au şansa de a se angaja în Suedia
Tinichigii auto cunoscători ai limbii engleze nivel mediu au şansa de a se angaja în Suedia.

Pe site-ul mobilităţii europene, Eures, a fost postat un anunţ de angajare pentru zece tinichigii auto pentru Suedia. Cei selectaţi se vor ocupa de de realizarea reparaţiilor necesare mijloacelor auto. Cerinţele principale sunt cunoaşterea limbii engleie nivel mediu, calificare şi experienţă de doi ani în domeniu. Constituie avantaj deţinerea permisului de conducere.

Angajatorul oferă un salariu net de 1.000 de euro. Salariul se plăteşte odată pe lună în cont bancar. Pe lângă asigurările din România se plăteşte o asigurare medicală pentru muncitorii detaşaţi. Cazarea este plătită de angajator, iar transportul suportat de angajat. Durata contractului este permanentă, cu o perioadă de probă de 90 de zile.

O altă oferă consistentă provine din Cehia. Este vorba de 50 de operatori de producţie. Se lucrează la asamblarea, ambalarea şi sortarea componentelor fabricate. Este o linie de producţie în trei schimburi, 40 de ore pe săptămână. Candidaţii trebuie să aibă cel puţin şcoala primară, fiabilitate şi vedere bună. Este necesară cunoaşterea limbii cehe sau engleze. Salariul oferit este de 75 – 85 CZK net/oră. În Euro la cursul din 2 iulie 2015 asta ar însemna 2,75 – 3,12 Euro/oră. Se mai oferă cinci săptămâni de vacanţă şi ajutor la cazare şi transport. Angajarea este pe durată nedeterminată. Informaţii suplimentare se pot obţine la consilierul Eures de la AJOFM Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !