Toamna se numără…..dovlecii!

Toamna se numără…..dovlecii!
Săptămâna trecută a fost una cu totul specială pentru preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 56 din municipiu, deoarece în unitate a fost organizată prima ediţie a Festivalului Dovlecilor, la iniţiativa directorului Lukacs Maria Daniela.

Scopul festivalului a fost dezvoltarea creativităţii şi a originalităţii preşcolarilor îndemnându-i să vină cu idei cât mai îndrăzneţe şi tehnici cât mai variate pentru decorarea dovlecilor. Aşa se face că, în doar câteva ore, intrarea grădiniţei a fost decorată cu zeci de dovleci pictaţi şi sculptaţi, ba chiar transformaţi în diferite personaje.,Decorarea dovlecilor s-a realizat la începutul săptămânii, în cadrul activităţilor de la grupe, activităţi la care au participat chiar şi parinţii, spre încantarea celor mici. Dovlecii au fost expuşi începând de miercuri, urmând ca joi, să se decidă care grupă a creat cei mai frumoşi dovleci.

Voturi inedite

Câştigătorii au fost desemnaţi prin vot, iar fiecare grupa a primit şase bulinuţe pe care le-a putut folosi astfel: cu două bulinuţe au putut vota pentru proprii dovleci, iar cu restul de patru bulinuţe au votat pentru dovlecii colegilor din alte grupe. De asemenea reprezentantul comitetului de părinţi din fiecare grupa a primit sarcina de a vota cu şase bulinuţe pentru dovlecii cei mai creativi şi frumosi. Dovlecii câştigători au fost expuşi în seara de 31 octombrie în incinta Lotus Center Oradea şi au putut fi admiraţi şi apreciaţi de toţi orădenii.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !