Trei zile de dans non-stop

58Comentarii
Dans
Dans
Campionatul Naţional de Hip-Hop, Break Dance şi Salsa şi „Nymphea Dance” a zguduit Oradea.  Nymphea Dance la Teatru 26.08.2006 I

Pasionaţi de ritm, mişcare şi muzică din toată ţara au fost convocaţi la Oradea la sfârşitul săptămânii trecute, pentru Campionatul Naţional de Hip-Hop, Break Dance şi Salsa, respectiv pentru cea de-a patra ediţie a Festivalului-Concurs „Nymphea Dance”. Spectacolul a început vineri, în Sala Mare a Teatrului Naţional, cu lansarea Campionatului Naţional de Dans. Deşi la prima ediţie, evenimentul a adunat 150 de concurenţi din cele mai îndepărtate oraşe ale ţării. Juriul, format din trei arbitri internaţionali, a avut o treabă nu tocmai uşoară, dată fiind proba de talent oferită de participanţi.

În cap

Campionatul a oferit dansatorilor posibilitatea de a-şi etala aptitudinile dansând solo, în duet sau în formaţii. Astfel, competiţia a debutat cu secţiunea Break Dance, duet şi formaţii.

Statul în cap, la propriu, a fost doar una dintre tehnicile de dans menite a impresiona juriul şi susţinătorii din sală, aşa că nu o dată publicul a izbucnit în aplauze aproape sărind în picioare. Nici la secţiunea Hip-Hop atmosfera nu a fost mai prejos, mai ales că aici fetele au fost majoritare.

Premii semnificative

Festivalul „Nymphea Dance”, desfăşurat sâmbătă şi duminică, a intrat direct în atmosfera încinsă de la finalul campionatului. 28 de formaţii Hip-Hop, Break Dance şi Dans Modern şi-au disputat supremaţia şi sumele aferente primelor locuri. Dacă la Campionatul Naţional de Dance concurenţii au fost răsplătiţi cu diplome şi medalii, „Nymphea Dance” a pus banii pe masă: 7 milioane pentru câştigătorii primului loc la fiecare secţiune şi 3 milioane pentru cei clasaţi pe locul II.

Clasamentul final al Campionatului Naţional de Dans Hip-Hop, Break Dance şi

Salsa:
Hip-Hop solo băieţi: 1. Hammer Smidt; 2. Petrişor Ruge; 3. Lennon Mihuţ.
Hip-Hop solo fete: 1. Carmen Popa; 2. Zelina Anita; 3. Carmen Foiuţ.
Salsa cupluri: 1. Cristian Jurcuţ – Sonia Vas; 2. Gabriel Nica – Monica Oprea; 3. Codruţ Matianu – Raluca Jurcuţ.
Hip-Hop formaţii mici: 1. M&Q Crew; 2. Cool Style; 3. Bizar.
Hip-Hop formaţii mari: 1. Bizar; 2. M&Q; 3. Supersonic.
Hip-Hop duo: Zita Vajna – Mihuţ Lenon; 2. Eduard Varga – Petrişor Ruge; 3. Carmen Popa – Emil Rengle.
Break Dance duo: 1. Norbert Szabo – Cosmin Bucurean; 2. Ioan Mureşean – Cornel Puşcău.
Break Dance solo băieţi: 1. Manea Victor; 2. Alexandru Lazea.
Break Dance formaţii: 1. Big Bounce; 2. Original. 

Clasament final Festivalul „Nymphea Dance”

Hip-Hop: 1. Coole Style; 2. M&Q; 3. Unique; 4. Bizar; 5. Clevers; 6. Street Beat Dance; 7. Supersonic; 8. Supreme Ilussion; 9. X-Zone.
Dans Modern: 1. Cool Style; 2. Feeling Dance; 3. Clevers; 4. Bizar; 5. Supersonic, Best of Dance şi Continental; 6. Accidental Squard; 7. Metaforic; 8. Art Beat.

Ioana Iuhas58Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor