Ultimul sunet de clopoţel la Şcoala „Octavian Goga”

De Dan Birta
Ultimul sunet de clopoţel la Şcoala „Octavian Goga”
O nouă generaţie de absolvenţi ai clasei a VIII-a şi-a luat zborul de pe băncile Şcolii Gimnaziale „Octavian Goga” din Oradea.

„Gaudeamus igitur” a răsunat din piepturile a 41 de absolvenţi care s-au aflat pentru ultima dată pe băncile şcolii gimnaziale. Cei mai buni au fost premiaţi joi, 11 iunie, de către cadrele didactice în cadrul unei şedinţe festive din curtea şcolii. Directorul, Ioan Mocan, i-a felicitat pe absolvenţi şi le-a urat succes mai departe, la şcolile pe care le vor urma. Colegii mai mici le-au pregătit un program de cântece. După premierea absolvenţilor a avut loc predarea simbolică a cheii.

10CHEIA

Au fost opt ani de bucurii şi tristeţi petrecute împreună. Opt ani de emoţii la teste şi concursuri, multe dintre ele încununate cu succes. Opt ani care nu vor putea fi şterşi vreodată din memorie. Opt ani, poate cei mai frumoşi din viaţă. Urmează o altă etapă în viaţa lor. Mult succes absolvenţi!

Ultimul sunet de clopoţel a fost un bun prilej pentru cadrele didactice şi pentru elevi de a-şi lua rămas bun de la două dintre cele mai vechi şi iubite cadre didactice ale şcolii: învăţătoarea Viorica Rusu şi profesoara Ursu Sári.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !