Un cowboy imblanzeste cai salbatici la Ineu

De Veronica Bursaşiu
Un cowboy imblanzeste cai salbatici la Ineu
Demonstraţia are loc sâmbătă la Kings Land Ineu, începând cu orele 10:00.

Prezentarea, de tip Gospel, cu cai sălbatici, intitulată „Născut sălbatic/Creat pentru a fi liber” a ajuns deja în diferite comunităţi, misiuni interne şi internaţionale. Protagonistul show-ului este Todd Pierce, un cowboy autentic care va demonstra, la faţa locului, în doar 40 de minute, cum se îmblânzeşte un cal nărăvaş. Vei fi provocat să crezi că „Năravul din fire, n-are lăcuire”. Evenimentul este organizat de Asociaţia Bărbaţilor Creştini, Penitenciarul Timişoara şi Riding High Ministries. Riding High Ministries (RHM) este o organizaţie a cărei viziune se exprimă în aducerea cunoașterii mântuitoare a lui Isus Cristos și vestea bună a împărăției Sale în lume.

Organizaţia este o echipă de femei şi bărbaţi, care de-a lungul timpului s-a imiplicat într-o serie de parteneriate, în construirea de relaţii interumane, în activităţi didactice şi de evanghelizare, atât la domiciliu cât şi în întrega lume.

„Lumea trebuie să vadă oameni plini de viaţă – bărbaţi care resimt mai degrabă frica de a nu îşi trăi viaţa decât aceea de moarte. Aceşti călăreţi înruchipează mai degrabă smerenia şi blândeţea, decât slăbiciunea. Riding High Ministries este o echipă care are în spate 11 ani de existenţă, perioadă în care s-a pus în slujba practicanţilor de echitaţie, familiilor şi fanilor de pe întreg teritoriul Statelor Unite. Echipa călătoreşte de-a lungul şi de-a latul Americii, în fiecare săptămână aflându-se în alt loc şi oferind servicii religioase, de consiliere creştină şi de sprijinire a evenimentelor de rodeo”, se arată în prezentarea postată pe site-ul organizaţiei.

Un element aparte în activitatea organizaţiei îl constituie show-ul personal al lui Todd Pierce, membru în conducerea organizaţiei.

Născut sălbatic

Prezentarea, de tip Gospel, cu cai sălbatici, intitulată „Născut sălbatic/Creat pentru a fi liber” a ajuns deja în diferite comunităţi, misiuni interne şi internaţionale, s-a implicat în acţiune de ajutorare pentru cei ce au avut de suferit de pe urma dezastrelor naturale şi chiar în închisori.

Todd Pierce a practicat rodeo-ul ca sport de performanţă, însă şi-a încheiat cariera în anul 2000. „Atunci am realizat că sfârşitul carierei mele de profesionist este doar începutul a ceea ce vrea Dumnezeu să facă, prin intermediul meu, pentru a ajunge la alţi oameni. Imaginaţi-vă un cal sălbatic, care aleargă liber, pe câmp. Este el liber cu adevărat? Libertatea nu înseamnă doar să faci orice îţi doreşti. Acest animal nu are mâncare, este fără apărare, nu are nimeni grijă de el, nimeni nu înţelege pentru ce a fost creat. Pur şi simplu trăieşte şi moare. Noi nu am fost creaţi să fim aşa. Am fost creaţi să avem o legătură cu Isus şi în momentul în care reuşim să conştientizăm legătura pe care o avem cu Creatorul nostru, înţelegem cu adevărat ce înseamnă libertatea, nu mai suntem sclavi ai acestei lumi, ci devenim creaţii noi, iar oamenii sunt capabili de lucruri extraordinare”, spune Todd Pierce.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !