Un seminar din Elveţia avea să pună punct problemelor de greutate a mii de europeni (P)

Un seminar din Elveţia avea să pună punct problemelor de greutate a mii de europeni (P)
La un seminar de nutriţie din Elveţia, cu un an în urmă, principalul invitat al acestei mari convenţii, Dr. Schniller a anunţat că tocmai pusese la punct o cură de slăbire, care revoluţiona domeniul pierderii în greutate. Testele demonstrau că această cură le permitea să slăbească, chiar şi celor, pentru care nimic nu funcţionase mai înainte.

Şi-a început discursul spunând: „De când mă ocup de această problemă mondială, care este obezitatea, am fost obsedat să găsesc un remediu natural, biologic şi sănătos pentru toţi cei care suferă de exces de greutate.”

După ani întregi de experimentări, acesta selecţionase 2 plante, care reuneau toate calităţile necesare, pentru a face să slăbească pe oricine, indiferent de vârstă, sex sau număr de kilograme în exces: frunzele de anghinare şi ardeiul iute roşu. Motivul pentru care au fost alese aceste 2 extracte rezidă în faptul că frunza de anghinare (doar frunza) conţine cinarină – extrem de eficientă în cazurile de ficat leneş şi de digerare a grăsimilor – recunoscută pentru proprietăţile sale de detoxifiere şi reactivare a metabolismului, iar ardeiul iute roşu conţine capsaicină – cel mai puternic devorator de grăsime (de aceea se spune că „arde”).

Poate, vă spuneţi că aţi putea obţine aceleaşi rezultate mâncând anghinare şi ardei iute, în stare naturală.

Insă iată ce spune Dr. Schniller: „ Este posibil, dar gândiţi-vă ce greu v-ar fi să mâncaţi frunzele de anghinare şi ce neplăceri la nivelul stomacului, v-ar putea cauza ardeiul iute, ca atare. Ca să nu mai vorbim de balonările, pe care le provoacă anghinarea sau arsurile, pe care le provoacă ardeiul iute. Pe lângă suma importantă, pe care ar trebui să o cheltuiţi, ar trebui să petreceţi ore întregi în bucătărie, străduindu-vă să mâncaţi zilnic acelaşi lucru. ”

Au fost necesare luni de muncă asiduă, pentru a pune la punct formula exactă, combinaţia cea mai performantă de frunze de anghinare şi ardei iute roşu. Insă la final mai mult de 185.000 persoane au slăbit datorită acestei cure fenomen, denumită Chili Fast Slim. Unele dintre acestea luau supliment de crom, alături de cură şi slăbeau mai repede. După efectuarea de teste suplimentare, formula a fost completată cu crom, pentru rezultate şi mai rapide.

Această cură este deja folosită în marile centre specializate în slăbire. Vă gândiţi că, probabil, costă o avere (e clar că astfel de cure pot ajunge chiar şi 1000 euro).

Insă acest mare specialist în nutriţie ne-a liniştit imediat: „M-am gândit la cei mulţi, voiam ca toţi cei care suferă de exces de greutate să poată slăbi, chiar şi cei cu venituri mici. Am încheiat un acord direct cu furnizorii extractelor uscate şi cu o societate de vânzare directă în toată Europa (prin telefon şi internet). În acest fel, fără intermediari şi fără mari cheltuieli publicitare, cura Chili Fast Slim este accesibilă tuturor.”

Potrivit aceluiaşi specialist această cură se adresează tuturor persoanelor cu exces de greutate, care doresc să slăbească cel puţin 5 kg şi în acest moment nu există nimic comparabil, deoarece rezultatele sunt 100% garantate.

Această cură există acum şi în România. Odata cu lansarea formulei dr. Schniller, o puteţi achiziţiona direct de pe site.