Un ultim apel pentru turneul de beach-volley

De Gavril Nutiu
Adam Şinca şi Radu Negruţ
Adam Şinca şi Radu Negruţ
A mai rămas doar o singură săptămână până la debutul celei de-a 18-a ediţii a turneului de beach-volley de la Oradea.

Competiţia este organizată de CS de Beach-Volley Transilvania Oradea, DJST Bihor şi Primăria Oradea şi va avea loc în perioada 16-20 iulie, la Ştrandul Ioşia Nord. Deşi startul turneului se apropie cu paşi repezi, fondul de premiere al competiţiei şi suma necesară baremurilor de arbitraj nu sunt încă asigurate. Adam Şinca şi Radu Negruţ, reprezentanţi ai CS de Beach-Volley Transilvania, au făcut luni un ultim apel disperat către potenţialii sponsori care ar putea susţine financiar turneul. Organizatorii au pus la punct toate celelalte detalii pentru buna desfăşurare a tradiţionalei competiţii.

„Au fost amenajate terenul şi tribunele, mutate de la Ştrandul Municipal cu sprijinul generos al domnului Dan Carţiş, avem la dispoziţie medaliile, cupele şi diplomele, de la Direcţia de Sport şi Tineret a Judeţului. Primăria ne-a oferit echipamentul de joc necesar pentru toţi concurenţii. De asemenea, avem asigurate condiţii optime de cazare şi masă pentru arbitri şi participanţi. Singura problemă rămasă nerezolvată este suma necesară pentru fondul de premiere, de 4.000 de euro, respectiv pentru baremurile arbitrilor, de circa 1.000 de euro. Ne trebuie aşadar în total o sumă de 5.000 de euro. Mai avem la dispoziţie câteva zile pentru a face rost de aceşti bani. Facem un ultim apel către potenţialii susţinători financiari care ar putea salva turneul. Sincer, nu ne-am confruntat niciodată până acum, în cele 17 ediţii anterioare, cu o astfel de situaţie. Sperăm să nu rămânem în aer cu această a 18-a ediţie”, a declarat secretarul CS de Beach-Volley Transilvania, Adam Şinca.

„Nici nu vrem să ne gândim la cea mai nefavorabilă variantă, să nu găsim nicio sursă de finanţare. Sperăm până în ultima clipă că situaţia se va rezolva în mod fericit. Suntem singurul oraş din ţară cu continuitate în organizarea turneelor, de la prima ediţie. Am găzduit până acum 17 ediţii, a fost tot mai greu de la an la an, dar sperăm să nu ne poticnim acum, la cea de-a 18-a”, a conchis Radu Negruţ, director tehnic al CS de Beach-Volley Transilvania.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !