Un vis devenit realitate “Meseria este brățară de aur” – interviu cu Dana Cozman, CEO Profesional Academy!

1Comentariu
Un vis devenit realitate “Meseria este brățară de aur” – interviu cu Dana Cozman, CEO Profesional Academy!
Pentru inceput, poți să ne spui câteva cuvinte despre Profesional Academy, când a fost înființată, ce servicii oferă și cui i se adresează?

Profesional Academy a fost înființată din pasiunea și dorința de a veni în ajutorul oamenilor care doresc să învețe o meserie nouă sau cei care caută o specializare în profesia actuală.

Compania activează în domeniul serviciilor din 2007, anul acesta, mai exact luna aceasta (aprilie) a împlinit 11 ani de activitate pe piața muncii, având peste 10 000 de cursanți scolarizați.

Profesional Academy organizează 54 cursuri de formare profesională acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, cursuri a caror diplome sunt valabile internațional.

Pot spune că acoperim toate sectoarele în piața muncii.

Ne poți detalia la ce te referi când spui că Profesional Academy acoperă toate sectoarele în piața muncii?

Academia organizează cursuri beauty, cursuri customer, cursuri office, cursuri în construcții, cursuri, cursuri auto, cursuri dezvoltare personală, cursuri asistență socială, cursuri în diverse domenii, având atâtea meserii, pot spune că într-adevar acoperim toate sectoarele.

Cum ai ajuns să crești activitatea firmei la 54 meserii ?

Totul s-a întamplat natural. Pornind de la câteva cursuri, am ajuns să creștem treptat. Am fost mereu receptivi la ceea ce se cere pe piață, mulți cursanți cereau aceste meserii și nu existau cursuri suficiente de acest tip. Faptul că tot mai mulți clienți erau mulțumiți de cursurile noastre mi-a dat încredere că facem bine ceea ce facem și ne-au inspirat să continuăm. Echipa mea m-a susținut permanent și încărcată cu pozitivitate și optimism, ne-am dezvoltat continuu în ultimii ani.

Tot mai multe persoane în Romania sunt conștiente că cel mai important lucru din lume este să te simți împlinit făcând ceea ce faci. Nu degeaba se spune “fă ceea ce iți place și nu va mai trebui să lucrezi nici o zi din viața ta”. Făcând ceea ce iți place, nu numai că vei fi foarte eficient, fericit și implinit, dar vei și avea o sursă constantă de venit. De cele mai multe ori, cursurile academice (facultatea) nu oferă o meserie practică, și multi studenți părăsesc bancile facultăților simțindu-se confuzi și dezorientați. Noi oferim posibilitatea tinerilor dar și celor mai puțin tineri să își găsească vocația, chemarea, rostul în lume. Faptul că oferim această șansă la o viață împlinită fiecărui cursant, este cel mai puternic factor motivator, și de multe ori simțim că nimic nu ne poate opri.

Mai sunt școli care sa aibă atatea meserii acreditate?

Cred că suntem printre singurii, cel puțin în regiunea nord vest. Nu am avut curiozitatea să verific, noi lucrăm din pasiune și nu din competitivitate.

Cum ai ajuns să formezi echipa și să ai atația lectori în firmă?

Motto-ul Profesional Academy este: “să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să reușești împreună este succesul”. Am avut norocul să întâlnesc oameni minunați și să formez o echipă motivată. Cu toții împărtășim aceeași pasiune și dorința de a ajuta persoanele care ne calcă pragul să își împlinească visul, să devina cea mai buna variantă a sa. Viziunea academiei este de a transforma visurile oamenilor într-o șansă de reușită în viață. Putem face acest lucru doar dacă oferim cele mai bune servicii de formare profesională în domeniul ales de către cursanții nostri.

În câte orașe vă desfășurați activitatea?

Avem 4 filiale în 4 orașe : Oradea, Cluj, Satu Mare, Sibiu cu toate dotările aferente și peste 60 de parteneriate unde cursanții noștri pot sa facă practică . De asemenea, oferim cursuri de scurtă durată/workshop-uri în alte locații din țară, în funcție de cerințe.

Care sunt planurile de viitor ale tale/ale academiei?

Ne dorim să fim mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și să oferim cursanților cea mai bună experiență de învațare posibilă. Suntem în procesul de semnare a unui contract cu o firmă din strainatate. Încă nu deconspirăm secretul, până nu este definitivat. Sperăm că în urma semnării acestui contract, să oferim cursanților posibilitatea de a efectua schimb de experiență și în afara țării, în meseria aleasă. Un alt obiectiv important este să oferim posibilitatea de franciză în toată țara. Momentan avem o franciză în Brașov care este în implementare și suntem în plină organizare.

Mai multe detalii pe https://profesionalacademy.ro/

Advertorial! Hb:1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor