Unde se pot angaja bihorenii afară?

De Dan Birta
Se caută infirmieri pentru Marea Britanie
Se caută infirmieri pentru Marea Britanie
Ultimele oferte de muncă din străinătate pentru bihoreni provin din Austria. Potrivit site-ului mobilităţii europene, Eures, din Austria este o ofertă pentru cinci persoane cu calificare în domeniul software. Este necesară cunoaşterea limbii engleze sau germane.


Pentru cei mai puţin pretenţioşi, din Irlanda provine o ofertă pentru zece culegători de ciuperci. Este necesată, totuşi, cunoaşterea limbii engleze la nivel de conversaţie. Se oferă 8,65 de euro brut/oră.

Strungarii, sudorii MIG, operatorii chimişti, operatorii CNC şi tehnicienii mecanici au şansa de a se angaja în Olanda. Tot în Olanada mai este nevoie de 20 de persoane la cules de căpşuni. O ofertă consistentă de 20 de posturi pentru îngrijitori persoane provine din Marea Britanie. Este necesară cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu.

Din Danemarca provine o ofertă pentru medic specialist patologie chirurgicală, iar din Norvegia o ofertă pentru specialist în reţele în domeniul comunicaţiilor.

Informaţii suplimentare despre ofertele de muncă în străinătate pot fi obţinute de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor, Simona Burdean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !