Universiada de prim-ajutor medical, la Stana

De Cristian Horgoș
Universiada de prim-ajutor medical, la Stana
Studenţii şi universitarii orădeni pot urma cursuri de prim-ajutor, la Cabana Gaudeamus.

În perioada 23-24 martie (seria I) şi 20-21 aprilie (seria a II-a), Departamentul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic (DPPPD) al Universităţii din Oradea va organiza la Complexul Studenţesc „Gaudeamus” din Stana de Vale cursul cu tema „Educaţia pentru sănătate. Instruire în acordarea primului ajutor”.

Cursul se adresează studenţilor şi universitarilor care frecventează modulele de formare iniţială şi continuă ale DPPPD Oradea şi care doresc să îşi dezvolte abilităţile de acordare a primului ajutor în caz de urgenţe medicale.

Formatorii cursului sunt medici experimentaţi din cadrul UPU-SMURD Bihor.

Taxa de participare de 100 lei acoperă plata formatorilor, cazarea, 4 mese la cantina Gaudeamus, transportul cu autocarul la Stâna de Vale şi retur.

Taxa se achită la conf.univ.dr. Valentin Blândul, a cărui cabinet E 013 se află în Pavilionul E de lângă Aula Magna a Universităţii. Detalii se pot obţine telefonic la numerele 0259–408.788 şi 0745-267.047 sau pe blogul http://cursuristanadevale.blogspot.com.

Şi alte cursuri

DPPPD al Universităţii din Oradea organizează anual cursuri de formare a personalului didactic pe diverse teme specifice educaţiei non-formale (Dezvoltarea echipei, Comunicare didactică, Elemente de bază în turismul şcolar, BLS – acordarea primului ajutor, Didactica expresivităţii, Alternative în educaţia plastică, Animatori pentru activităţi de tineret, Iniţiere în tehnica şi arta fotografică, Iniţiere în construcţia şi promovarea imaginii unităţii şcolare si a imaginii personale, Umorul în educaţie prin caricatură, Educaţia şi mass-media, Tehnici de realizare a filmelor didactice). Aceste cursuri sunt incluse în programul „Educaţia pentru calitate în formarea formatorilor”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !