Universitatea, partenera si cu Primaria Oradea

De Cristian Horgoș
Parteneriatul s-a semnat la iniţiativa Universităţii
Parteneriatul s-a semnat la iniţiativa Universităţii
Universitatea a mai semnat recent parteneriate cu Inspectoratul Şcolar, Direcţia de Cultură şi DJCPCT Bihor.

Universitatea din Oradea a semnat vineri un acord de parteneriat cu Primăria Oradea, prin care se doreşte dezvoltarea unei colaborări inter-instituţionale eficiente prin construirea unui parteneriat activ pe multiple planuri de interes, în domeniul ştiinţific şi cel cultural.

Acordul a fost semnat de primarul Ilie Bolojan, de rectorul Constantin Bungău, de prorectorul Sorin Şipos şi de Ionel Vila – secretarul Consiliul Local.

Acordul se axează pe derularea de proiecte în domenii de interes comun, pe promovarea reciprocă a municipiului şi a Universităţii, pe elaborarea, aplicarea şi valorificarea cercetărilor, sondajelor de opinie şi a studiilor privind starea şi perspectivele educaţiei, impactul şi consecinţele acţiunilor întreprinse, pe realizarea de prognoze şi de campanii socio-educaţionale, pe organizarea de târguri de oferte educaţionale şi locuri de muncă, ca evenimente de promovare, informare şi dezbatere educaţională, respectiv pe dezvoltarea şi valorificarea superioară a relaţiilor de colaborare în plan internaţional în vederea conectării la realităţile şi tendinţele globale în domeniul educaţiei.

Colaborarea se întinde pe cinci ani, cu posibilitate de prelungire automată pe încă trei ani.

Parteneri educativi

Reamintim că tot la iniţiativa Universităţii s-au mai semnat recent parteneriate cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Direcţia Judeţeană pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !