UNPR parteneriat cu CNADNR pentru dinamizarea infrastructurii rutiere

1Comentariu
UNPR parteneriat cu CNADNR pentru dinamizarea infrastructurii rutiere
Primele semne ale colaborării dintre CNADNR şi patronate pentru dinamizarea infrastructurii rutiere în Romania au apărut la Bucureşti cu prilejul primei conferinţe regionale.

Cu tema „Promovarea calității în Proiectare, Servicii și Materiale în domeniul Infrastructurii rutiere din România”, conferinţa, organizată în parteneriat de catre Uniunea Naţională a Patronatului Romţn (UNPR), CNADNR şi CESTRIN, a scos în evidenta dorinţa organizatorilor de a găsi căi de comunicare şi colaborare pentru a dinamiza realizarea infrastructurii rutiere din România. „Pentru prima dată în istoria sa, CNADNR manifestă o deschidere şi o dorinţă de conlucrare deosebită faţa de mediul de afaceri din România”, apreciază Ioan Lucian, preşedintele UNPR.

UNPR, iniţiatorul unor activităţi de amploare la nivel naţional, de apropiere şi colaborare cu toate instituţiile importante ale statului apreciază această atitudine şi propune instituţionalizarea unor astfel de colaborari prin înfiinţarea Comisiei Mixte CNADR-Patronate. Reprezentanţii DRDP din Constanţa, Braşov, Craiova şi Bucureşti au urmărit în frumoasa sală de conferinţe a CESTRIN expunerea câtorva teme prezentate de firme din Bihor, Bucureşti, Tulcea, cum ar fi: soluţii complete de hidroizolaţii pentru infrastructura – Cesal. Mixtura asfaltica stocabila la rece – soluție optimă pentru întreținerea infrastructurii rutiere – Sorocam S.R.L.

Proector – infrastructuri rutiere in viitor – Poesco. Geosinteticele – o solutie economică, calitativă şi ecologică pentru viitorul infrastructurilor rutiere din România – Novatex,Importanţa agregatelor minerale în construcţia infrastructurii de transport – Ben Avi Negev Industrial .În prezenţa moderatorului conferinţei, Vasile Fonoage, preşedintele Comisiei de Transporturi UNPR, alături de gazda întâlnirii, domnul director al CESTRIN, Bogdan Tudor, discuţiile au fost constructive şi incurajatoare pentru că astfel de acţiuni să se reia în viitor.

„Cu siguranţa abordarea nouă, de deschidere către mediul de afaceri a CNADNR va trebui apreciată si susţinută de către toţi cei ce doresc o infrastructură rutieră de calitate în România, realizată cu responsabilitate şi profesionalism în termenii stabiliţi prin contracte”, a subliniat preşedintele UNPR, Ioan Lucian, apreciativ la modul cum CNADNR a răspuns la iniţiativa confederaţiei pe care o conduce.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor