Vânătoare doar cu acceptul APM

Vânătoare doar cu acceptul APM
În urma publicării în Monitorul Oficial nr. 353 din 14.05.2014 a Ordinului ministrului delegat pentru ape, păduri și piscicultură nr.

359 privind aprobarea cotelor de recoltă pentru speciile de faună de interes cinegetic, la care vânarea este permisă, pentru sezonul de vânătoare 15 mai 2014-14 mai 2015, pentru organizarea și desfășurarea activităților de vânătoare, gestionarii fondurilor cinegetice trebuie să solicite de la Agenția pentru Protecția Mediului Bihor emiterea autorizației pentru recoltare/capturare în conformitate cu prevederile Ord. Nr. 410/2008 pentru aprobarea Procedurii de autorizare a activităților de recoltare, capturare și/sau achiziție și/sau comercializare, pe teritoriul național sau la export, a florilor de mină, a fosilelor de plante și fosilele de animale vertebrate și nevertebrate, pecum și a plantelor și animalelor din flora și respectiv fauna sălbatică și a importului acestora.„ Cotele de recoltă aprobate prin ordinul menționat mai sus se realizează pentru fiecare specie și pentru fiecare fond cinegetic de către gestionarii acestora cu respectarea reglementărilor în vigoare referitoare la autorizarea, organizarea și practicarea vânătorii, urmărindu-se conservarea biodiversității faunei cinegetice și păstrarea echilibrului ecologic”, a precizat Sanda Mercea, directorul executiv al APM Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !