Victorie a lui Vulcu contra CJ Bihor

8Comentarii
Victorie a lui Vulcu contra CJ Bihor
Ioan Mang: Instanța a constatat probleme în modul de constituire a comisie care l-a evaluat pe fostul director PNL-ist al Teatrului Regina Maria.

În primă instanță, fostul director al Teatrului Regina Maria, Daniel Vulcu, a câștigat procesul prin care a contestat legalitatea înlăturării sale din funcție. Vulcu a fost demis în urmă cu un an, pentru că la evaluarea anuală a luat sub 7. Instanța a anulat, la finele săptămânii trecute, actual prin care a fost constituită comisia de evaluare și cel prin care s-au însușit rezultatul evaluării, ambele documente semnate de președintele CJ Bihor, Pastor Sandor.

Instanța a decis să-i acorde fostului director despăgubiri și drepturile bănești pierdute de la mazilire până în prezent: „Obligă pârâtul să plătească reclamantului despăgubiri materiale egale cu remuneraţia de care ar fi beneficiat potrivit contractului de management nr.188/29.11.2016 din momentul emiterii Dispoziţiei 128/27.04.2018 până la soluţionarea definitivă a cauzei şi daune morale în sumă de 5000 lei. Respinge cererea de anulare a Dispoziţiei de numire a managerului interimar emisă de Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor. Obligă pârâtul să plătească reclamantului cheltuieli de judecată în sumă de 4990 lei reprezentând onorariu avocaţial şi 150 lei taxa judiciară de timbru”
Consiliul Județean va ataca la instanța superioară decizia Tribunalului.

Vom vedea ce va fi

Câștigător în primă instanță, Daniel Vulcu apreciază că atunci „când se câștigă definitiv procesul se face și revenirea pe post. Trebuie să plătească salariile pe un an și câteva luni, cât cred că va mai fi recursul. Nu știu de ce sumă e vorba, nu am făcut astfel de calcule meschine. Dar va fi o sumă măricică pe care tot bihoreanul o va plăti, pentru că ei nu au răspundere personală pentru aceste fapte. Dacă ar avea, cu siguranță s-ar gândi de 10 ori înainte să facă asemenea manevre”.

Ioan Mang, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor spune că CJ Bihor va ataca la curtea superioară decizia dar este rezervat în ceea ce privește revenirea lui Daniel Vulcu la șefia teatrului: „Instanța a constatat că nu a fost corect constituită comisia de evaluare. Vom contesta și vom vedea ce va fi. Am văzut că nu a fost anulată numirea directorului interimar deci nu-l pune înapoi director (pe Daniel Vulcu n.r.)”8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor