Vineri, exercitii de urgenta

De Otilia Șandor
Vineri, exercitii de urgenta
Vineri, de la ora 9:00, pompieri de la serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă se întrec la faza zonală a concursurilor profesionale destinate lor.

Organizată de către pompierii de la Inspecţia de Prevenire a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana Bihor, competiţia anuală are caracter tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor, scopul fiind dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi deprinderilor specifice şi necesare în misiunile adevărate.

Competiţia se susţine în trei localităţi din judeţ, în acelaşi timp: la Ciuhoi sunt serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din partea de nord a judeţului, la Oşorhei se întâlnesc concurenţii reprezentanţi ai serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din zona bazinului Crişului Repede, iar la Ştei – serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din partea de sud a judeţului.

Fiecare serviciu din judeţ participă cu un echipaj format din antrenor (şeful serviciului) şi 10 concurenţi (opt concurenţi şi două rezerve), concursul constând în trei probe: “Ştafeta 4X100 m”, “Pista de îndemânare şi viteză” şi “Dispozitivul de intervenţie”.

Câştigătorii primelor trei locuri se vor reîntâlni în iunie, la faza judeţeană a competiţiei.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !