Vizita de studii in Grecia

De Dan Birta
21 de cursanţi vor face o vizită de lucru în Grecia
21 de cursanţi vor face o vizită de lucru în Grecia
21 bihoreni, participanţi la la proiectul Alter Tour, vor efectua o vizită de studii în Grecia.

Nu mai puţin de 21 de persoane din judeţul Bihor vor participa la o vizită de studii în Grecia în perioada următoare. „Este vorba de o vizită de studii în cadrul proiectului: «Căi de formare şi ocupare în sectorul turismului alternativ – Alter Tour» în valoare totală de 20.771.484 lei din care suma de 16.900.050 lei reprezintă asistenţă financiară nerambursabilă. Proiectul este finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane şi se derulează pe o perioada de trei ani, respectiv 01.06.2010 – 30.05.2013”, ne-a informat Dorel Drăghici, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Parteneri

Solicitantul proiectului este este AJOFM Olt, iar şi partenerii în cadrul proiectului sunt: AJOFM Bihor, AJOFM Călăraşi, AJOFM Harghita, Tehnical Training Bucuresti şi Technicki Ekpedeftiki, Kentro Epagelmatikis Katartisis SA – Grecia.

În cadrul Activității A9 – Transfer de bune practici vizite de studii în țara partenerului transnațional, din cadrul grupului țintă al AJOFM Bihor vor participa 15 persoane în Seria 1, perioada 01.04.2013 – 06.04.2013 și şase persoane în Seria 2: 22.04.2013 – 26.04.2013.

În cadrul activităţii de consultanţă şi asistenţă pentru începerea unei noi afaceri pe cont propriu, peste 20 de persoane au participat la cursurile de antreprenoriat desfășurate în sala de conferințe de la Hotel Royal din Oradea. „Activitatea de furnizare efectivă a serviciilor de consiliere şi asistenţă va include servicii juridice, de marketing, financiare, metode şi tehnici eficiente de management şi alte tehnici si metode pentru asigurarea suportului necesar în vederea iniţierii unei activităţi independente”, a subliniat directorul executiv al AJOFM Bihor.

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !