Vor să afle dacă pot zbura în siguranţă din Oradea

5Comentarii
Vor să afle dacă pot zbura în siguranţă din Oradea
Aceasta va fi una dintre temele abordate de oamenii de afaceri cu şeful judeţului, ca urmare a investiţiilor în Aeroport.

Oradea-Frankfurt, Oradea-Tel Aviv, Oradea-Milano, Oradea-Paris, Oradea-Madrid, Oradea-Munchen, Oradea-Stockholm, Oradea-Roma, Oradea-Amsterdam, Oradea-Istambul – acestea ar fi destinaţiile preferate de oamenii de afaceri din Bihor, în mare parte afiliaţi Federaţiei Patronilor Bihor (FPB) – pentru deplasarea pe calea aerului.

Dezvoltarea mediului de afaceri este de neconceput fără modernizarea infrastructurii care să asigure promptitudine în execuţie şi posibilitatea deplasărilor în interes de serviciu a investitorilor. „Din acest motiv suntem extrem de entuziaşti pentru faptul că modernizarea aeroportului din Oradea a primit undă verde, privind finanţarea, de la Ministerul Transporturilor.

Nu putem să nu remarcăm eforturile Consiliului Judeţean, îndeosebi ale preşedintelui acestuia, dl. Cornel Popa de a dezvolta un nou punct de intrare în ţară, pe calea aerului, aici la Oradea. Odată cu modernizarea pistei şi a întregii aerogări internaţionale sperăm ca propunerile noastre de rute interne şi internaţionale să cuprindă destinaţiile menţionate”, spune preşedintele FPB Ioan Lucian. Oamenii de afaceri se aşteaptă ca şi numărul de călători care utilizează aparate de zbor de mare capacitate să crească considerabil, implicit şi beneficiile pentru judeţul nostru.

„Având proaspătă în minte întâmplarea nefericită aviatică petrecută acum aproximativ o lună în munţii Apuseni ne exprimăm public intenţia de a afla dacă această modernizare a aeroportului conţine şi elemente de siguranţă a zborului, a aterizării şi de combatere a riscurilor, bazate pe cele mai recente tehnologii. Această discuţie se va aborda cu prilejul viitoarei întâlniri cu Preşedintele Consiliului Judeţean, când sperăm să găsim puncte comune de colaborare, consfinţite printr-un protocol, între CJ şi FPB, pe domenii ce urmează a le analiza împreună”, a adăugat Ioan Lucian.

 5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor