Vouchere de vacanță pentru angajații UO

De Crina Dobocan
Vouchere de vacanță pentru angajații UO
Universității din Oradea i-au fost alocate vouchere de vacanță în valoare totală de 2.069.150 de lei.

Deși mulți dintre angajații universității nu sperau să primească vouchere de vacanță, aceștia au aflat cu bucurie că tichetele urmează să le fie acordate tuturor. Valoarea voucherelor este de maximum 1.450 de lei/salariat.

,,În conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educației naționale nr. 3560/2018 privind stabilirea modalității de acordare a voucherelor de vacanță pentru unitățile/instituțiile de învățământ de stat, Ministerul Educației Naționale și alte unități din subordinea/coordonarea acestuia, cu modificările și completările ulterioare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 381 din 3 mai 2018, Universității din Oradea i-au fost se alocate vouchere de vacanță în sumă de 2.069.150 lei. Suma alocată pentru voucherele de vacanță se utilizează exclusiv cu această destinație”, a rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău.

Potrivit acestuia, Universitatea din Oradea va face demersurile necesare pentru acordarea, în cel mai scurt timp, a voucherelor de vacanță.
Cuantumul acordat angajaților sub forma voucherelor de vacanță se stabilește de către angajator proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic. J0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !