Zece ani de Vernicolor în România

13Comentarii
Zece ani de Vernicolor în România
Vernicolor este leader pe piaţa din România în decorarea pieselor din material plastic.

Aniversare rotundă la Vernicolor. Marţi, 31 mai 2016, compania a împlinit zece ani de când a intrat pe piaţa românească. Evenimentul a fost marcat cu o poză de grup a angajaţilor în faţa fabricii din Oradea şi cu un tort aniversar. La manifestare a fost prezent şi primarul Oradiei, Ilie Bolojan.

Firma din România este controlată de G.F.C. SAS Franţa prin intermediul administratorului în persoana domnului CHAMPIER Francois.

Vernicolor a inaugurat prima fabrică din România în 2006, la Sîntandrei, iar în 2014 a deschis fabrica de la Oradea, de pe Şoseaua Borşului, nr.19.

Cifra de afaceri în 2015 a Vernicolor a fost de peste 106 milioane de lei, iar în 2014, peste 73 de milioane de lei. Reprezentanţii companiei spun că acestă creştere se datorează atât proiectelor existente ale clienţilor actuali, dar şi atragerii de noi clienţi. În 2014 Vernicolor trimitea la export aproximativ 30% din produse, iar în 2015, peste 39%.
tort

De asemenea, cifra de afaceri a crescut şi datorită noilor tehnologii implementate. În prezent, firma deţine şase linii industriale de vopsire dedicate în proporţie de 80% industriei auto, diferenţa fiind alocată industriei de electro-casnice şi accesorii.

Domeniul pricipal de activitate al firmei Vernicolor este decorarea pieselor din plastic prin vopsire, cromare, dar şi injecţie mase plastice şi asamblare.

Planuri de viitor

În planurile de viitor ale companiei sunt prevăzut integrarea de procese noi de producţie pentru a oferi clienţilor produse şi soluţii complexe şi inovatoare, dar şi continuarea dezvoltării centrului tehnic, deschis anul acesta şi care are scopul de a consolida poziţia ca leader pe piaţa din România în decorarea pieselor din material plastic.

„Avem circa 500 de angajaţi, dar intenţionăm să ajungem până la finalul anului la 700 de salariaţi. Vreau să mulţumesc angajaţilor care fac parte din succesul nostru. Succesul nostru este şi succesul lor. Sper să rămână la fel de motivaţi şi în următorii zece ani, cum au fost în cei zece ani care au trecut”, a declarat François Tailbot, managerul general Vernicolor.

Primarul a mulţumit conducerii companiei şi angajaţilor pentru contribuaţia care şi-o aduc la bugetul local al Oradiei, iar ulterior a făcut un tur al fabricii.

Clienţi renumiţi

Produsele Vernicolor ajung la parteneri renumiţi din toată lumea. Este vorba de companii auto: Volkswagen, Hyundai, Peugeot, Dacia, Audi, Renault, Opel, Mercedes, BMW, Ford, Kia, Citröen şi Fiat.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor