Ziduri ornamentate in parcul Linistii

Reactualizat la:
Ziduri ornamentate in parcul Linistii
În Parcul Liniştii se execută diferite lucrări. Investiţia trece de 500.000 de euro.

Administraţia locală vrea să transforme Parcul Liniştii într-un etalon pentru parcurile din Oradea. În fostul cimitir Olosig se derulează în această perioadă o investiţie în valoare de 25 de miliarde de lei vechi. Constructorul cu care Primăria a semnat contractul este Selina-Drumuri Bihor.

S-a început cu un imobil în toată regula pentru WC. Sunt gata aleea pentru alergare şi pista pentru biciclişti. Cele două sunt amenajări noi, fiind dispuse într-un semicerc. Aleea pentru cei pasionaţi de alergare este realizată din pietriş mărunţit şi îndesat în pământ. Pista pentru biciclişti a fost construită din ceramică arsă. Un soi de cărămizi mai rezistente. Pe alocuri, între aceste pavele cărămizii s-a lăsat o distanţă de 1,5 centimetri, umplută cu pământ şi nisip.

În stadiu avansat sunt fântâna arteziană, scuarul central de relaxare şi intrările în parc. Ieri, muncitorii lipeau micile dale din sticlă şi porţelan, pe zidurile scuarului central de relaxare. Şi se plângeau de faptul că mai ales copiii se joacă cu dalele din lucrarea încă nefinalizată. Astfel că multe dintre cele montate pe ultimul rând au fost desprinse şi au trebuit fixate din nou. Iar la intrările zidite din parc se rostuiau dalele fixate pe ziduri.

Când e gata?

Aşezaţi pe o bancă lângă arteziana în construcţie, doi orădeni de vârsta a treia se plângeau că, deşi s-a început anul trecut, lucrările avansează destul de lent. Planul municipalităţii e ca lucrările să fie finalizate prin luna mai. Proiectul mai include terenuri de sport, spaţii de joacă, filigorii şi plantarea diferitelor specii de flori şi arbuşti.

C.C.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !