Zilele carierei pentru studenţi şi absolvenţi

De Crina Dobocan și Dan Birta
Reactualizat la:
Zilele carierei pentru studenţi şi absolvenţi
Studenţii şi absolvenţii, faţă în faţă cuangajatori de top din companiile orădene.

Alumni Universitatea din Oradea și Centrul de Consiliere şi Servicii privind Cariera din cadrul Universităţii din Oradea, în parteneriat cu Asociațiile Studențești UO, organizează Zilele Carierei pentru studenţi şi absolvenţi. Evenimentul se va desfăşura în zilele de 8 și 9 noiembrie, la Biblioteca Universității din Oradea, şi se adresează tuturor studenţilor şi absolvenţilor Universităţii din Oradea.

La târg vor participa companii precum: Plexus, Celestica, Emerson, ISROM, SYKES ENTERPRISES, CONNECT GROUP, Eberspächer Group, FAIST Mekatronic, Raiffeisen Bank, Qubiz, Xerox, AJOFM Bihor. În prima zi a evenimentului, în data de 8 noiembrie, şase firme vor susține ateliere tematice pentru studenți și absolvenți, pe teme de carieră. În cadrul lor studenții şi absolvenții vor avea ocazia să interacționeze direct cu angajatori de top. A doua zi va avea loc un târg al locurilor de muncă, dar şi un târg de voluntari în vederea recrutării de membri pentru asociațiile studenților.

Prin acest eveniment Universitatea din Oradea își propune să ofere studenților și absolvenților oportunitatea de a-și valida studiile pe o piață reală a muncii și totodată să ia pulsul pieței muncii din regiune.

Program:

8 Noiembrie

10.00-10.45 – Atelier FAIST Mekatronic: Drumul pe care îl parcurge un inginer de succes în compania FAIST Mekatronic. Te invităm la o prezentare interactivă, unde ai ocazia să afli cum investeşte compania în afacere, în angajaţii şi în clienţii săi pentru a crea produse de calitate şi cariere reuşite;

10.00-10.45 – CELESTICA: “Sharing the passion for success” este un workshop despre dezvoltare, orientare, oportunităţi și despre cum poţi să creşti într-o carieră şi să ajungi la succes;

11.00 -11.45 – Atelier QUBIZ: Rolurile din cadrul unei firme de IT;

11.00 – 11.45 – Atelier EMERSON: Opportunities in Emerson – Together, We’re Changing the World. Imaginaţi-vă o echipă de inovatori entuziasmaţi şi pasionaţi de munca lor, care se folosesc de aceleaşi tehnologii moderne pentru a atinge acelaşi scop şi pentru a găsi soluţii în vederea creării unei lumi mai bune – aceasta este echipa Emerson.

12.00- 12.45 – Atelier ISROM: Un workshop despre Inginerie, Automatizări, Soluţii Mecatronice susţinut de ISROM;

12.00- 12.45 PLEXUS: Plexus Products Overview – Asamblare/Dezasamblare unităţi de produs.

9 Noiembrie

10.00-18.00 – Târgul locurilor de muncă

10.00 -18.00 – Târgul de voluntari

Târgul de Cariere

„Târgul de Cariere” revine la Oradea sâmbătă, 12 noiembrie, de la 10:00 la 17:00, la Lotus Center. Evenimentul organizat în toamna trecută s-a bucurat de un real succes printre orădeni. Şi de data aceasta vor fi prezente circa 30 de companii şi organizaţii naţionale şi internaţionale care vor oferi celor interesaţi joburi, intershipuri, stagii de practică și de voluntariat.

Cei interesaţi de cele mai bune oportunităţi profesionale, studenţii care vor să afle unde pot să facă internship sau stagii de practică trebuie neapărat să participe la acest eveniment. De asemenea, persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să-l schimbe pe cel actual, vor avea de unde alege la „Târgul de Cariere”.

Intrarea este liberă. Organizatorii se aşteaptă la participarea a circa 1.500 de persoane.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !