Zilele Dobrestiului, editia a IV-a

Zilele Dobrestiului, editia a IV-a
Mii de oameni au ieşit în stradă şi au petrecut la Zilele Dobreştiului.

Momentul artistic al elevilor de la şcolile din comună a deschis petrecerea. Dansurile populare, moderne, dar şi cele ţigăneşti prezentate de elevi în faţa părinţilor şi cunoscuţilor au adus buna dispoziţie în rândul spectatorilor. Imediat au urcat pe scenă dansatorii lui Ioan Silaghi de la Ansamblul Bihorul care au oferit un adevărat spectacol întins pe durata a două ore. Ardeleana de la Binş , unul dintre dansurile prezentate pe scena din Dobreşti, i-a încins pe localnici care au dat frâu liber bucuriei şi bunei dispoziţii .Ciprian Gabor, Mariana Abrudan, Florica Duma, Corina Szatmari, Adi Balint, Cosmin Marta şi Florica Tomoioagă au cântat apoi pentru miile de oameni dornici să petreacă. Vedetele spectacolului au fost: Ghiţă Munteanu, Aliona şi Connect-R.

La invitaţia primarului Nicolae Neag de a participa la eveniment au răspuns aleşi din tot spectrul politic, dar şi prefectul de Bihor Gavrilă Ghilea.”Mi-a făcut o deosebită plăcere să răspund invitaţiei domnului primar, să fiu azi prezent aici împreună cu dumneavoastră. A devenit tradiţie să sărbătorim împreună Ziua comunei Dobreşti şi ţin să-l felicit pe domnul primar că respectă tradiţia. Azi, este un moment festiv când lolcanicii şi cei plecaţi din sat se pot reîntâlni. Chiar dacă trăim un moment mai delicat, dumneavoastră meritaţi o zi în care să lăsaţi grijile la o parte şi să petreceţi, să vă simţiţi bine.Vă doresc numai bucurii în familii, Doamne ajută!”În acelaşi registru a vorbit localnicilor şi senatorul Ioan Mang:”Răspundem cu plăcere invitaţiei de a a fi alături de dumneavoastră.Ştim că sunteţi alături de noi şi sperăm că vom face dovada că şi noi suntem alături de dumneavoastră”.

La eveniment au fost prezenţi şi deputatul Ioan Sorin Roman, dar şi directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Traian Abrudan care , conform primarului Neag i-a sprijinit pe localnicii din Dobreşti astfel încât să fie singurii din ţară care şi-au completat cererile pentru subvenţii la ei în comună şi nu în diverse centre din zonă. Nu a lipsit nici directorul Agenţiei de Dezvoltare a Zonelor Industriale, Doru Juca. Aportul acestei agenţii la dezvoltarea comunei se concretizează în zeci de miliarde lei vechi, transformate în lucrări de alimentare cu apă, dar şi în modernizarea bazei sportive şi de agrement. Sărbătoarea de la Dobreşti s-a încheiat cu focuri de artificii.

V.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !