Ziua Tatălui sărbătorită la Grădinița Nr. 56 din Oradea

De Alexandra Lăzureanu
Zi petrecută cu veselie FOTO: prof. Bianca Oniţa
Zi petrecută cu veselie FOTO: prof. Bianca Oniţa
Duminică, 11 mai 2014, România a sărbătorit Ziua Tatălui.

Cu această ocazie deosebită conducerea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 56 din Oradea a decis, împreună cu cadrele didactice, să organizeze o zi de neuitat pentru toți tăticii.

Părinții s-au obișnuit deja cu activitățile speciale dedicate Zilei de 1 și 8 Martie (zile dedicate mămicilor), dar de data aceasta cei vizați au fost tăticii.

Au participat tăticii

Începând cu ora 16:30 toți tăticii au fost invitați la grădiniță să ia parte la această zi inedită. Seria evenimentelor a debutat cu un program artistic pregătit de copii, alături de cadrele didactice. Astfel, tăticii au putut urmări un spectacol deosebit care a constat în: momente pregătite de corul Grădiniței 56, recitarea unor poezii dedicate tăticilor de către preșcolari, două cântecele și un moment de gimnastică ritmică. Programul artistic s-a încheiat cu câteva urări deosebite din partea directoarei unității și un „La mulți ani” inedit.

Scopul principal al acestui eveniment a fost determinarea tăticilor de a petrece timpul alături de copiii lor. Astfel, după programul artistic tăticii, împreună cu preșcolarii au putut participa la diferite ateliere: întreceri sportive, unde preșcolarii și tăticii lor au lucrat în echipă pentru a câștiga, pictură pe față, unde tăticii și-au pictat copiii și invers și jocuri de masă, în cadrul cărora din nou munca în echipă a decis câștigătorii. Ziua tatălui a fost sărbătorită oficial, pentru prima dată în România, în data de 9 mai 2010 (în a doua duminică a lunii din acel an). Datele calendaristice în care se va sărbători în anii ce vin Ziua Tatălui sunt următoarele: 10 mai 2015, 8 mai 2016, 14 mai 2017 și 13 mai 2018. Tăticii au fost foarte încântați de această inițiativă a grădiniței și au afirmat că vor participa cu mare drag și anii următori!

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !