5.000 de oameni au curatat Judetul Bihor

Coordonatorii bihoreni ai „Let's do it, Romania!”
Coordonatorii bihoreni ai „Let's do it, Romania!”
Organizatorii sunt mulţumiţi de gradul de mobilizare pentru acţiunea „Let’s do it, Romania!”.

Elevii din şcolile Bihorului au fost majoritari în efortul pentru acţiuna masivă de curăţare a judeţului, care a implicat peste 5.000 de persoane. „Tineretul a adus cele mai multe rezultate. S-au implicat şcolile din fiecare comună”, spune Simona Bandula, din partea comitetului de organizare a evenimentului în Bihor. Alte categorii care s-au mobilizat sunt funcţionarii din instituţiile publice dar şi grupuri de angajaţi din mediul privat.

„Avem 400 de lideri de echipe şi estimăm participarea a peste 5.000 de voluntari. În medie, fiecare participant a adunat doi saci de gunoi”, spune Simona Bandula, încercând să aproximeze cantitatea colectată.

Creşte interesul 

Precizează că rezultate sunt parţiale pentru că nu toate echipele au reuşit trasmite dar că 90% din cantitatea de deşeuri adunată a fost deja ridicată de societăţile locale de salubrizare.

Echipa de coordonare la nivelul județului a fost formată din Pop Mihai Președinte Corpul de Volunatari a Gărzii Naționale de Mediu Bihor, Simona Bandula, Andrada Domokos și Constantin Șarpe, vicepreședinţi respectiv președinte al organizației AIESEC Oradea.

„Atât la nivelul întregii ţări cât şi în Bihor a avut loc o creştere importantă a numărului de paricipanţi. Anul trecut, la prima ediţie am avut în jur de 3.000 de voluntari. A crescut interesul pentru curăţenie şi mediu”, este concluzia reprezentantei locale a „Let’s do it, Romania!”.

C.GH.

De-a lungul apelor din Oradea

Pe apa si pe uscat

 

 

 



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !