bihon.ro Web analytics

5.000 de oameni au curatat Judetul Bihor

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Organizatorii sunt mulţumiţi de gradul de mobilizare pentru acţiunea „Let s do it, Romania!”.
Scris de IM:JURNAL_BIHOREAN - Organizatorii sunt mulţumiţi de gradul de mobilizare pentru acţiunea „Let s do it, Romania!”.

Elevii din şcolile Bihorului au fost majoritari în efortul pentru acţiuna masivă de curăţare a judeţului, care a implicat peste 5.000 de persoane. „Tineretul a adus cele mai multe rezultate. S-au implicat şcolile din fiecare comună”, spune Simona Bandula, din partea comitetului de organizare a evenimentului în Bihor. Alte categorii care s-au mobilizat sunt funcţionarii din instituţiile publice dar şi grupuri de angajaţi din mediul privat.

„Avem 400 de lideri de echipe şi estimăm participarea a peste 5.000 de voluntari. În medie, fiecare participant a adunat doi saci de gunoi”, spune Simona Bandula, încercând să aproximeze cantitatea colectată.

Creşte interesul 

Precizează că rezultate sunt parţiale pentru că nu toate echipele au reuşit trasmite dar că 90% din cantitatea de deşeuri adunată a fost deja ridicată de societăţile locale de salubrizare.

Echipa de coordonare la nivelul județului a fost formată din Pop Mihai Președinte Corpul de Volunatari a Gărzii Naționale de Mediu Bihor, Simona Bandula, Andrada Domokos și Constantin Șarpe, vicepreședinţi respectiv președinte al organizației AIESEC Oradea.

„Atât la nivelul întregii ţări cât şi în Bihor a avut loc o creştere importantă a numărului de paricipanţi. Anul trecut, la prima ediţie am avut în jur de 3.000 de voluntari. A crescut interesul pentru curăţenie şi mediu”, este concluzia reprezentantei locale a „Let s do it, Romania!”.

C.GH.

De-a lungul apelor din Oradea

Pe apa si pe uscat

 

 

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Noi reguli RCA: constatarea amiabilă se va face electronic, reguli simple pentru mașina la schimb
  Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat un proiect de normă care aduce modificări substanțiale Normei 20/2017 privind asigurările auto în România. Actul normativ a fost trimis către Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare după 90 de zile de la publicare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.