bihon.ro Web analytics

5.000 de oameni au curatat Judetul Bihor

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Organizatorii sunt mulţumiţi de gradul de mobilizare pentru acţiunea „Let s do it, Romania!”.
Scris de IM:JURNAL_BIHOREAN - Organizatorii sunt mulţumiţi de gradul de mobilizare pentru acţiunea „Let s do it, Romania!”.

Elevii din şcolile Bihorului au fost majoritari în efortul pentru acţiuna masivă de curăţare a judeţului, care a implicat peste 5.000 de persoane. „Tineretul a adus cele mai multe rezultate. S-au implicat şcolile din fiecare comună”, spune Simona Bandula, din partea comitetului de organizare a evenimentului în Bihor. Alte categorii care s-au mobilizat sunt funcţionarii din instituţiile publice dar şi grupuri de angajaţi din mediul privat.

„Avem 400 de lideri de echipe şi estimăm participarea a peste 5.000 de voluntari. În medie, fiecare participant a adunat doi saci de gunoi”, spune Simona Bandula, încercând să aproximeze cantitatea colectată.

Creşte interesul 

Precizează că rezultate sunt parţiale pentru că nu toate echipele au reuşit trasmite dar că 90% din cantitatea de deşeuri adunată a fost deja ridicată de societăţile locale de salubrizare.

Echipa de coordonare la nivelul județului a fost formată din Pop Mihai Președinte Corpul de Volunatari a Gărzii Naționale de Mediu Bihor, Simona Bandula, Andrada Domokos și Constantin Șarpe, vicepreședinţi respectiv președinte al organizației AIESEC Oradea.

„Atât la nivelul întregii ţări cât şi în Bihor a avut loc o creştere importantă a numărului de paricipanţi. Anul trecut, la prima ediţie am avut în jur de 3.000 de voluntari. A crescut interesul pentru curăţenie şi mediu”, este concluzia reprezentantei locale a „Let s do it, Romania!”.

C.GH.

De-a lungul apelor din Oradea

Pe apa si pe uscat

 

 

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Încă un aditiv alimentar interzis de Comisia Europeană
  Statele membre au aprobat propunerea Comisiei Europene de a interzice utilizarea dioxidului de titan (E171) ca aditiv alimentar începând din 2022.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C.Data 19.01.2022 - PL Marghita - anuntate cu 2 zile

  România

  Premierul României, acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. Ciucă: Am inițiat solicitarea de verificare a tezei mele de doctorat de Comisia de Etică a UNAp

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se circulă pe toate drumurile din județ. Autoritățile le cer șoferilor atenție sporită
  Companiile responsabile cu deszăpezirea au acționat, în noaptea de luni spre marți, cu 48 de utilaje pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a intervenit pe drumurile naționale.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nominalizări pentru Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Viaţa în era COVID. Tu cum îţi protejezi auzul?
  STUDIU: Unii pacienți afectați de COVID-19 s-au confruntat în timpul bolii și cu probleme de auz.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.