600 de lei pentru apă şi curent

De Otilia Șandor
8Comentarii
Robert salvat de doctori şi oameni
Robert salvat de doctori şi oameni
Rostaş Robert (15 ani) este un băiat despre care JB a mai scris şi oamenii l-au ajutat.

Robert a fost descoperit în vara lui 2013 cu limfom mieloblastic şi mama l-a adus la Spitalul Dr. Gavril Curteanu, pe secţia de oncologie, unde mulţi copii cu cancer vindecabil au reuşit să învingă boala. Tratamentul lui Robert a fost extrem de costisitor, dar medicii au făcut imposibilul şi i-au asigurat injecţii speciale (inclusiv din banii asociaţiei spitalului şi din donaţii), pentru a putea fi mai sigur că se va vindeca. Ultima fiolă, în sumă de 1000 de euro, a fost cumpărată din banii donaţi de oameni, în urma unui material publicat de JB unde se semnala strigătul de ajutor al lui Robert.

Robert se află acum în remisie totală, dar trebuie să treacă cinci ani ca să se poată declara vindecat de cancer. În acest timp, el trebuie să se îngrijească, să mănânce sănătos.

Însă toate aceste costuri de zi cu zi, la care s-a adăugat o datorie la chirie, au afectat serios venitul familiei, format din banii de însoţitor al mamei sale şi alocaţia lui. Umili, dar modeşti, Robert şi mama ne-au vizitat la redacţie rugându-se să dăm de veste celor ce pot să îi ajute să scape în primul rând de datoriile pe care le mai au, de 600 de lei, la apă şi curent. „Am reuşit să plătesc datoriile la chirie, mă chinui să ofer mâncarea de care are nevoie Robert, acum vreau să mă şi angajez ca femeie de serviciu fiindcă până acum nu am putut stând mereu cu Robert”, spune mama, fericită că a scăpat de datoria la chirie şi necăjită încă pentru datoriile pe care le mai are la apă şi electricitate. Cei care pot ajuta sunt rugaţi să doneze bani în lei în contul RO62INGB0000999902378526 sau o pot contacta direct pe mamă, la tel: 0753.695559.

NB: JB recomandă celor care vor să ajute această familie să depună bani numai în contul precizat sau să contacteze mama la numărul menţionat, pentru a evita eventualii profitori care ar îndrăzni să ceară bani în numele acestei familii, medicilor sau al redacţiei.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor