Admitere la Şcoala „Francisc Hubic”

De Crina Dobocan
Marian Boboia, directorul „Francisc Hubic”
Marian Boboia, directorul „Francisc Hubic”
Cei care doresc să studieze chitara, pianul, dansul, sculptura, pictura, design-ul vestimentar, grafica ori arta decorativă se pot înscrie la una din secţiile Şcolii de Arte „Francisc Hubic” din Oradea.

Instituţia organizează examen de admitere la mai multe specializări. Examenele de admitere la Şcoala de Arte „Francisc Hubic” au debutat ieri cu concursul la specializările: chitară, canto muzică uşoară, pian muzică uşoară, balet, dans modern, design vestimentar, pictură pentru copii, dans modern. Concursul va continua azi, 8 septembrie, de la ora 15:00, cu evaluarea competenţelor la canto clasic, canto popular maghiar, canto popular românesc, acordeon, iar de la ora 16:00, cu pian clasic, percuţie şi vioară.

Ultimele examene vor avea loc miercuri, 9 septembrie, de la ora 16:00, la instrumentele de suflat din alamă, instrumente de suflat populare, grafică, pictură, iar de la ora 19:00, cu probele la dans popular maghiar şi românesc.

Condiţii de participare

Taxa de înscriere şi examinare este de 60 de lei, iar taxa anuală de şcolarizare, de 600 de lei. Cursurile Şcolii „Francisc Hubic” se întind pe o perioadă de trei ani, excepţie făcând secţiile pian clasic, vioară, balet care durează cinci ani, respectiv dansul popular românesc, maghiar şi modern care se vor încheia după doi ani.

„Nu există o limită de vârstă. Singura condiţie pentru a reuşi la examenul de admitere este aceea că doritorii trebuie să facă dovada aptitudinilor”, a precizat Marian Boboia, directorul Şcolii de Arte „Francisc Hubic”.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0259/428.157, 0359/436.162.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !